Kövess minket! | Inspirációk, tippek, közösség

 

Időpontfoglalás

Kinéztél valamit, amire élőben is kíváncsi vagy? Szeretnéd, hogy mi díszítsük fel az esküvőd helyszínét?

Foglalj időpontot és gyere el bemutatótermünkbe, hogy segíthessünk! 

Hívj minket az alábbi telefonszámon, és egyeztessünk: +3620/378 9787 vagy írj emailt orsidekor@gmail.com . Időpontok hétfötől csütörtökig 8-17 ig.

Partnereink

 


divattervező Fekete Ildikó

 

Hírlevél
Bankkártyás fizetés

Az Orsi DekorBlogja Mindenről, Ami Esküvő

A nagy nap szervezése, amíg el nem kezditek nem is tűnhet olyan bonyolultnak. Végül is kell egy remek helyszín, ebből van választék, sok finom étel és persze a násznép és ti szép ruhában. Nagy körvonalakban ennyi egy esküvő. A gyakorlatban kicsit bonyolultabb és mindig felbukkanhat valami váratlan esemény, ami megoldás után kiált.

2018.11.09 08:00

Ki ne vágyna egy különleges tengerparti esküvőre? Bármelyik menyasszony elégedett lenne azzal, ha vőlegényének a hullámzó habok előtt mondhatná ki az igent. Te is szeretnéd, ha a hajadat borzolná a szél, miközben a lágy homokban, cipő nélkül sétálsz az apró oltár elé.

 

Bár már igencsak az esküvői szezon közepén tartunk, azért mégis érdemes az új trendeket megismerni, hátha még az esemény előtt állsz és sikerül valami új, egyedi elemet becsempészni a saját ceremóniádba.

 

A tavalyi évben már észrevehető volt, hogy a zöld szín igazán divatos. A 2017-es év színe a Pantone skálán a Greenery lett. Frissességet és az új kezdetet szimbozlizálja, a sárgás zöld árnyalat a tavasz első napjaira emlékeztet.

 

Hazánkban is egyre több esküvői szokás kihalóban van, így vannak ezzel a nagyvilágban máshol is. Azonban vannak olyan pontjai az esküvőknek, melyek nélkül nincs igazi ceremónia. Nézzük más országokban, melyek ezek a szokások.

 

Meglehetősen nagy kihívást jelent az esküvő stílusának meghatározása egy menyasszony számára.

Elég régóta vagyunk már az esküvőszakmában ahhoz, hogy tapasztalataink a hasznodra lehessenek. Annyi kedves szót, pozitív visszajelzést kaptunk már, hogy legjobb tippjeink megosztásával szeretnénk ezt viszonozni nektek.

 

Helyszín, meghívó, ruha, vendéglista... Ezernyi dologra kell gondolni az esküvőszervezésnél, és legalább ennyin el is lehet csúszni.

 

A blogunkon lévő cikkek segítenek, hogy elkerülhesd a tipikus csapdákat és magabiztosan hozhass döntéseket, ha az esküvődről van szó.

 

Szívesen olvasnál egy témáról? Küldd el nekünk Facebookon, a chaten vagy emailben az orsidekor(kukac)gmail.com email címre, és megírjuk!

 

Válogass eddigi posztjaink közül itt: 

 

Az 5 leggyakoribb hiba, amit a párok elkövetnek az esküvőjük szervezésekor

Minden, amit tudni akarsz a köszönetajándékról

Az 5 leggyakoribb hiba, amit a párok elkövetnek az esküvőjük szervezésekor

 

Minden, amit tudni akarsz a köszönetajándékról

 

8+1 tipp a tökéletes menyasszonyi ruha kiválasztásához

Lánybúcsú – Így tedd felejthetetlenné

8+1 tipp a tökéletes menyasszonyi ruha kiválasztásához

Lánybúcsú – Így tedd felejthetetlenné