Rendeljen közvetlen a gyártótól. Tel:+3620378-9787

Az OrsiDekor Blogja - Mindenről, Ami Esküvő

Esküvői meghívó kalauz - II. rész

2022.01.30 13:11
Esküvői meghívó kalauz - II. rész

Az esküvői meghívó kalauz I. részében már megismerhettétek a kínálatunkban megtalálható meghívó típusokat, most pedig a legújabb esküvői meghívó trendekről, a pauszos esküvői meghívóról, a dobozos esküvői meghívóról, a figurás esküvői meghívóról és a tekercses esküvői meghívóról írunk Nektek néhány gondolatot. 

Bízunk benne, hogy segítségetekre leszünk a kiválasztásban és az esküvői meghívók bemutatásával megtaláljátok a hozzátok leginkább passzoló kivitelezést.

 

A legújabb esküvői meghívó trendek

Az esküvői meghívó trendek folyamatosan változnak, sokszor a párok egyedi elképzelésein alapulnak, amiből utána nagy siker lesz és mások is szívesen választják, természetesen egyedi igényekre szabva. A trendi meghívók között a legkedveltebb kivitelezés a puzzle darabokból kirakható esküvői meghívó, amit fából készítünk, így az esküvő után is sok ideig megmarad a meghívott személyeknek. A fára gravírozással kerül rá a meghívó szövege és külön örömet okoz, hogy a mehívottak maguk rakhatják össze a puzzle darabokat.

A legújabb esküvői meghívó trendek között a virág- és növényminta a legkedveltebb grafikai elem, valamint a kalligrafikus írással készített szövegezés és a nem hagyományosnak mondható papír, mint például a pauszpapír, vagy a gyöngyház papír, amivel a párokat szinte egyből levesszük a lábukról. 

Pauszos esküvői meghívók

A pauszos esküvői meghívó kiváló választás, ha stílusos, egyedi és elegáns kivitelezéssel szeretnétek meghívni a vendégeket a Nagy Napra. A pauszpapír egy áttetsző papírtípus, kérhetitek előlapnak, vagy teljes lapnak, fényképpel és szöveggel díszítve, a grafika és a kivitelezés teljes mértékben a fantáziátokra van bízva.

Dobozos esküvői meghívók

A dobozos esküvői meghívók tulajdonképpen egy dobozba zárt csodák, belülre pauszpapírból tekercses meghívót készítünk, vagy a doboz kihajtható és a belsejére szerkesztjük rá a meghívó szövegét. 

Az esküvői meghívók minőségi anyagokból készülnek, a papír grammsúlya biztosítja a tartós és erős dobozokat, amik az esküvő után is sokáig megmaradnak. A dobozokat egyéni igényeknek megfelelően készítjük és tehettek bele egy kis meglepetést is, aminek a meghívottak még jobban örülni fognak. 

Figurás esküvői meghívók

A figurás esküvői meghívók aranyos és egyben humoros érzetet is keltenek, mint például ez az átöltözős típus, amin első pillantásra egy szerelmespárt láthatunk hétköznapi ruhában, ám ezt csak a rátehető papírpánt mutatja, mert ha a meghívottak leveszik, a képen már vőlegény-menyasszony ruhába bújt figurák mosolyognak.

A figurás eskövői meghívókhoz tartozó mintákat ide kattintva választhatjátok ki.

Tekercses esküvői meghívók

A tekercses esküvői meghívók többnyire pauszpapírból készülnek és egyedi díszítést kapnak. Díszíthetők szalaggal, szatén masnival, csipkével, strasszal és jutával, valamint választható illatos kivitelezés is. A tekercses meghívók között pergamen papírból készített esküvői meghívót is választhattok, amit raffiával kötünk át és egy monogrammos fa pecséttel díszítünk. 

Az esküvői meghívó kiválasztásával és tervezésével forduljatok hozzánk bizalommal, a meghívókat egyedi kérések alapján is szívesen elkészítjük!