Rendeljen közvetlen a gyártótól. Tel:+3620378-9787

Az OrsiDekor Blogja - Mindenről, Ami Esküvő

Tavaszi esküvői kollekció válogatás kínálatunkból

2022.03.06 08:06
Tavaszi esküvői kollekció válogatás kínálatunkból

Mik a tökéletes tavaszi esküvő összetevői? Előző blogbejegyzésünkben már olvashattatok róla, most pedig megmutatjuk Nektek, hogy kínálatunkban minden kelléket megtaláltok hozzá, hogy tavaszra hangolt esküvőtök lehessen. A dekoráció kiválasztásában, az esküvői meghívó, az ültetési rend, az ültetőkártyák grafikájában mind segítségetekre leszünk! A tavaszi esküvő jelszava: a virágminta.

A képekre kattintva közvetlenül a termék adatlapjára kerültök.

Gyűrűhordozó

Ha egyedi, tavaszi hangulatú gyűrűhordozót szeretnétek az esküvőre, tökéletes választás lehet a kínálatunkban megtalálható fából készült, virágmintás darabok. Általában mindig van a rokonságban egy kisgyerek, aki szívesen vállalja azt a nemes feladatot, hogy gyűrűhordozó legyen, ehhez pedig nagy segítségére lesz egy praktikus kivitelezés, amivel kreatív módon juthatnak el hozzátok a gyűrűk a szertartáson. 

Virágos gyűrűhordozó

Virágos gyűrűhordozó fából

Fából készült gyűrűhordozó

Esküvői meghívó

Esküvői meghívó kínálatunkban is találtok olyan darabokat, amik kiválóan tükrözik egy tavaszi esküvő hangulatát. Ha ebben a gyönyörű évszakban tartjátok az esküvőtöket a virágmintás esküvői meghívó tökéletes választás lesz. Választhattok fából készült meghívókat, amik hosszú időn át megmaradnak és speciális technológiával készülnek, de egylapos virágos grafikával ellátott esküvői meghívókat is készítünk Nektek.

Virág grafikás esküvői meghívó

Virág grafikás esküvői meghívó

Fából készült esküvői meghívó virág mintával

Fából készült esküvői meghívó virág mintával

Esküvői vendégkönyv

Mi is az az esküvői vendégkönyv?

Mint nagyon sok esküvővel kapcsolatos ötlet, ez is az angolszász országokból ered, nálunk talán most van elterjedőben. Tulajdonképpen egy albumszerű könyv üres lapokkal, ami azt a célt szolgálja, hogy az esküvőn részt vevő vendégek gratulációikat, jókívánságaikat írásban is megörökítsék a pár számára.

Célszerű a vacsora helyszínén egy mindenki által jól látható és jól megközelíthető asztalra elhelyezni egy tollal együtt. Nem árt, ha a vőfély vagy ceremóniamester külön felhívja erre a vendégek figyelmét és lelkesíti őket, hogy mindenki írjon valamit a pár számára.

Az esküvői vendégkönyveket is elkészítjük Nektek tavaszi motívumokkal.

Virág mintás esküvői vendégkönyv

Ültetési rend, menükártya, asztalszámok és ültető kártya

Egy megfelelő ültetési rend segít a vendégeknek, hogy megtalálják a helyüket az asztaloknál. Az ültetési rend, a menükártya, az asztalszámok és az ültetőkártya grafikája is igazítható egy tavaszi esküvőhöz, virágmintás kínálatunkban grantáltan megtaláljátok a hozzátok leginkább passzolót. Az ültetési rend, a menükártya és az ültetőkártyák teljes mértékben egymásra hangolhatók, sőt, egységesen mutatnak a legszebben. 

Virágos ültetési rend

Virágos asztalszám

Virág mintás ültetőkártya és köszönetajándék 2 az 1-ben

Virágos ültetőkártya

Pillangós menükártya

Lampion gömb

Vigyél színt a dekorációba! Mivel tudjátok még jobban feldobni a tavaszi dekorációt az esküvőn? Színes lampionokkal!

A lampionok az ünnepi hangulatot és az újraegyesülést szimbolizálják.

A lampionok hagyománya Kínából származik, Wu Dunhou tajvani lámpaguru szerint az esküvőkön használt lampionok az örömteli ünneplés szimbólumai.

Lampion dísz esküvőre

Boldogságkapu

A boldogságkapu elengedhetetlen kellék, ha az esküvőn természetközeli összahatást szeretnél kelteni. A fából készült keretet enyhén rusztikus barnára festettük, hogy biztosan passzoljon a dekoráció többi eleméhez. A boldogságkaput gyönyörű virágokkal, szalagokkal díszíthetitek, így a tavaszi esküvőn garantáltan csodálatos fotók készülnek majd alatta.

Boldogságkapu esküvőre

Esküvöi dekorációkkal kapcsolatosan forduljatok hozzánk bizalommal, nálunk minden kelléket megtaláltok ahhoz, hogy a Nagy Nap tökéletes legyen!