Kövess minket! | Inspirációk, tippek, közösség

 

Időpontfoglalás

Kinéztél valamit, amire élőben is kíváncsi vagy? Szeretnéd, hogy mi díszítsük fel az esküvőd helyszínét?

Foglalj időpontot és gyere el bemutatótermünkbe, hogy segíthessünk! 

Hívj minket az alábbi telefonszámon, és egyeztessünk: +3620/378 9787 vagy írj emailt orsidekor@gmail.com . Időpontok hétfötől csütörtökig 8-17 ig.

Partnereink

 


divattervező Fekete Ildikó

 

Hírlevél
Bankkártyás fizetés
Az Orsi DekorBlogja Mindenről, Ami Esküvő
2018.11.16 08:00

Új kifejezés az esküvőszervezésben - Unplugged esküvő

Sok angol kifejezés itta be magát a magyar szóhasználatba. Az unplugged szó szerint magyarra lefordítva „hálózatból kihúzva”. Az unplugged esküvő esetében is hasonlóról van szó. Sokszor mondjuk, hogy a mai 21. századi világ felgyorsult és a folyamatos online jelenléttel tudunk csak lépést tartani, ez alól az esküvő sem kivétel.

Ma már mindig mindenkinél és minden helyzetben ott van az „okostelefon”-ja. Erre a jelenségre született meg ez a kifejezés, miért ne tarthatnánk olyan esküvőt amilyet akarunk, olyat, amikor mindenki csak ránk figyel! Miért lenne természetes, hogy a vendégek a ceremónia és a lakodalom ideje alatt végig nyomkodják a telefonjukat és cikkeket olvasnak, játszanak vagy nem kívánt fényképeket osztanak meg rólatok? Ilyenkor mondanák a szüleink vagy a nagyszüleink, hogy „Bezzeg a mi időnkben..” mindenki áhítattal figyelte az ifjú pár minden lépését és nem zavarta meg mobil telefon csörgése a nagy napot. Miért ne várhatnánk el ma is ugyan ezt?

Ezek a kérdések megosztóak lehetnek, természetesen a döntés a Ti kezetekben van! Ha úgy döntenétek, hogy bensőséges esküvőt szeretnétek, ahol igazi fotós örökíti meg a pillanatokat és ne a telefonjukon keresztül éljék át ezt a fantasztikus napot a kedves vendégek akkor a legegyszerűbb, ha a meghívó mellett egy kis papíron jelzitek a vendégeknek, az esküvőn pedig jól elhelyezett egyedi dekorációs elemeken figyelmezteted őket erre, vagy megkérheted a szertartásvezetőt / ceremóniamestert is, hogy a nap folyamán röviden tájékoztassa erről a násznépet.

Így könnyen elkerülhető, hogy retusálatlan, rossz szögből fotózott képek kerüljenek ki rólatok a Facebookra és hogy így a távoli ismerőseitek, a násznép egy-két lelkes tagjától értesüljenek a házasságkötésetekről.

Webáruház készítés