Rendeljen közvetlen a gyártótól. Tel:+3620378-9787

Legyél a partnerünk!

Legyél a partnerünk! Vásárolj kedvezménnyel!

 

 

Örömmel vesszük olyan esküvőszervezők, hobbiboltosok, kreatív vállalkozók jelentkezését, akik szívesen továbbértékesítenék termékeinket saját ügyfeleiknek.

 

Azoknak a szolgáltatóknak, akik viszonteladói szándékkal vásárolnak tőlünk, lehetőséget biztosítunk, hogy kedvezményes áron jussanak hozzá termékeinkhez.*


Mit kell tenned, hogy megkapd a kedvezményt?

 

- Regisztrálj a webáruházba itt!


- Küldj egy emailt az orsidekor(kukac)gmail(pont)com-ra, amely tartalmazza a regisztrációkor leadott nevedet, számlázási címedet és egyéni vállalkozó igazolványod/cégkivonatod másolatát!


- Várd meg visszajelzésünket és vásárolj kedvedre!

 

Miután jóváhagytuk a jelentkezésed, az általad regisztrált felhasználói fióknál kedvezményt állítunk be, így te már a viszonteladói árakat fogod látni a webshopban.

 

Ha rendelni szeretnél, arra kizárólag a webáruházon keresztül van lehetőséged, emailben leadott megrendeléseket ebben az esetben nem áll módunkban elfogadni.

 

Ha kínálatunkban jelenleg nem találod azt, amit keresel, vagy a kellékek mellett helyszíni dekoráció is érdekelne, kérd egyéni árajánlatunkat!

 

Mielőtt vásárolsz, személyesen is megnéznéd a termékeinket? Foglalj időpontot és gyere el 4. kerületi bemutatótermünkbe!

 

Kérdésed van és nem találod a választ a weboldalon? Vedd fel velünk a kapcsolatot emailben az orsidekor(kukac)gmail(pont)com címen vagy telefonon a +3620/378 9787-es telefonszámon! 

 

*Felhívjuk a figyelmet, hogy a kedvezmény minimum 25 000 Ft-os vásárlás esetén vehető igénybe.  A kedvezmény pontos mértékéről a regisztráció után emailben küldünk tájékoztatást.