Kövess minket! | Inspirációk, tippek, közösség

 

Időpontfoglalás

Kinéztél valamit, amire élőben is kíváncsi vagy? Szeretnéd, hogy mi díszítsük fel az esküvőd helyszínét?

Foglalj időpontot és gyere el bemutatótermünkbe, hogy segíthessünk! 

Hívj minket az alábbi telefonszámon, és egyeztessünk: +3620/378 9787 vagy írj emailt orsidekor@gmail.com . Időpontok hétfötől csütörtökig 8-17 ig.

Partnereink

 


divattervező Fekete Ildikó

 

Hírlevél
Bankkártyás fizetés

Legyél a partnerünk!

Legyél a partnerünk! Vásárolj kedvezménnyel!

 

 

Örömmel vesszük olyan esküvőszervezők, hobbiboltosok, kreatív vállalkozók jelentkezését, akik szívesen továbbértékesítenék termékeinket saját ügyfeleiknek.

 

Azoknak a szolgáltatóknak, akik viszonteladói szándékkal vásárolnak tőlünk, lehetőséget biztosítunk, hogy kedvezményes áron jussanak hozzá termékeinkhez.*


Mit kell tenned, hogy megkapd a kedvezményt?

 

- Regisztrálj a webáruházba itt!


- Küldj egy emailt az orsidekor(kukac)gmail(pont)com-ra, amely tartalmazza a regisztrációkor leadott nevedet, számlázási címedet és egyéni vállalkozó igazolványod/cégkivonatod másolatát!


- Várd meg visszajelzésünket és vásárolj kedvedre!

 

Miután jóváhagytuk a jelentkezésed, az általad regisztrált felhasználói fióknál kedvezményt állítunk be, így te már a viszonteladói árakat fogod látni a webshopban.

 

Ha rendelni szeretnél, arra kizárólag a webáruházon keresztül van lehetőséged, emailben leadott megrendeléseket ebben az esetben nem áll módunkban elfogadni.

 

Ha kínálatunkban jelenleg nem találod azt, amit keresel, vagy a kellékek mellett helyszíni dekoráció is érdekelne, kérd egyéni árajánlatunkat!

 

Mielőtt vásárolsz, személyesen is megnéznéd a termékeinket? Foglalj időpontot és gyere el 4. kerületi bemutatótermünkbe!

 

Kérdésed van és nem találod a választ a weboldalon? Vedd fel velünk a kapcsolatot emailben az orsidekor(kukac)gmail(pont)com címen vagy telefonon a +3620/378 9787-es telefonszámon! 

 

*Felhívjuk a figyelmet, hogy a kedvezmény minimum 25 000 Ft-os vásárlás esetén vehető igénybe.  A kedvezmény pontos mértékéről a regisztráció után emailben küldünk tájékoztatást.