Kövess minket! | Inspirációk, tippek, közösség

 

Időpontfoglalás

Kinéztél valamit, amire élőben is kíváncsi vagy? Szeretnéd, hogy mi díszítsük fel az esküvőd helyszínét?

Foglalj időpontot és gyere el bemutatótermünkbe, hogy segíthessünk! 

Hívj minket az alábbi telefonszámon, és egyeztessünk: +3620/378 9787 vagy írj emailt orsidekor@gmail.com . Időpontok hétfötől csütörtökig 8-17 ig.

Partnereink

 


divattervező Fekete Ildikó

 

Hírlevél
Bankkártyás fizetés
Az Orsi DekorBlogja Mindenről, Ami Esküvő
2018.07.19 07:16

GREENERY A 2018-AS ÉV ESKÜVŐI TRENDJE

 

A tavalyi évben már észrevehető volt, hogy a zöld szín igazán divatos. A 2017-es év színe a Pantone skálán a Greenery lett. Frissességet és az új kezdetet szimbozlizálja, a sárgás zöld árnyalat a tavasz első napjaira emlékeztet.

 

 

A trend nemcsak az esküvőkön észlelhető, de a várostervezés, építészet, dizájn és az életmód is tükrözi a Greenery életstílust. Mert ez nemcsak egy színt képvisel, hanem a természethez való közeledést is szimbolizálja.

Az esküvő szervezésekor a Greenery stílus alapvető tulajdonságait figyelembe véve, nem szükséges kerti partiban, vagy kültéri esküvőben gondolkoznunk, hiszen a természetet, az újjáéledést becsempészhetjük a zárt terekbe is a színek és az anyagok variálásával. 

 

A helyiség dekorációja a természetesség jegyében készüljön. Használj rengeteg zöld növényt, akár vadvirágok is lehetnek közöttük, de a gyógynövények is kiválóan erősítik a Greenery hangulatát. Ehhez a stílushoz az egyszerű, letisztult menyasszonyi ruha illik, mely romantikussá teszi a helyet, mintha egy mezőn állva tennétek meg a fogadalmatokat. Ide nem való a nagy abroncsos szoknya, vagy a habos-babos műselyem. A finom csipke, az egyszerű egyenes vonalú szabás inkább azonosul a hely szellemével. A hajad díszítésekor a zöld növény kiváló választás, vagy esetleg az apró fehér virágok használata.

 

A koszorúslányok ruhája szintén tartalmazhat valamennyi zöldet, főként a menta, erdei zöld, sárgás zöld árnyalatokat emelhetjük ki. Ezzel azonban vigyázzunk a fotózások során, mert a hátteret úgy kell megválasztanunk, hogy ne vesszenek el benne, inkább kiemelkedjenek.

A virágcsokrok, dekorációk választásakor minél több zöld, pozsgás növényt válassz. A gyógynövények, kaktuszok inkább különlegessé teszik az esküvődet, mint elrontják a hangulatot. A fenntarthatóság és természet védelme alapvető gondolat a Greenery partikon, így elsősorban nem a vágott virágok kerülnek az asztalokra, hanem diszkrét, leegyszerűsített formákban ültetett növények, főként kövirózsa, kaktusz. Csodás kis flóráriumokat készíthetünk ezekből a növényekből, geometrikus fém formákba ültetve azokat. Köszönetajándékként is átadható a Greenery hangulatú, cserépbe ültetett kis kövirózsa, melyet webáruházunkban is megtalálsz.

 

A dekorációnál használtsz még babérlevelet vagy pálmalevelet, mellyel egy pici trópikus hangulatot, az esőerdők érzését csempészed a helyiségbe. A gyertyák is emelhetik a ceremónia fényét,  a vastag fehér gyertyákat zöld növényekkel kombinálva helyezd el a teremben.

A torta választásakor is inkább a természetesség lebegjen a szemed előtt. Akár egy rusztikus, nem bevont tortát is tehetsz a főasztalra, a lényeg, hogy az igazi növények itt is megjelenjenek, gyümölcsökkel és ehető virágokkal díszítsétek fel a piskótát. 

A meghívók alap díszítő elemei is a zöld növények legyenek és nem szabad túlzásba esned a tervezés során. Az alapszín természetesen a fehér és a zöld, emelett a halvány púderes rózsaszín, a mályva és a barna, szürke árnyalatai kerülnek előtérbe és egy csipetnyi arany. Az általunk készített meghívó jól szimbolizálja ezt a hangulatot, egyszerű és mégis friss, üde.

 

Webáruház készítés