Rendeljen közvetlen a gyártótól. Tel:+3620378-9787

Az OrsiDekor Blogja - Mindenről, Ami Esküvő

Az esküvői meghívóról – kiválasztás, trendek, tartalmi elemek

2022.01.16 15:05
Az esküvői meghívóról – kiválasztás, trendek, tartalmi elemek

Az esküvő minden pár életében a legmeghatározóbb esemény, így nem csoda, ha azt szeretnétek, hogy minden tökéletes legyen. Ebből az esküvői meghívó sem maradhat ki. Ha már megtaláltátok az időpontot és a helyszínt, akkor érdemes az esküvői meghívókkal is foglalkozni. Azért javasoljuk, hogy ilyenkor kezdjetek neki a tervezgetésnek, mert ekkor már nem valószínű, hogy valami változik.

A meghívó kiválasztása sokszor stílus, vagy trend kérdése, azonban ez is nagy fejtörést tud okozni az esküvői készülődés mellett. Kiindulásnak azt tudjuk tanácsolni, hogy próbáljatok olyan kivitelezésben gondolkozni, ami teljes mértékben tükrözi a szerelmeteket.

Ebben a bejegyzésben olvashattok ötletekről, trendekről és az esküvői meghívó legfontosabb tartalmi elemeiről.

Mi az, ami még inspirálhat titeket az esküvői meghívó kiválasztásában?

Az esküvő helyszíne, a látnivalók, a hangulat a menyasszonyi ruha, a menyasszonyi csokor, a dekoráció, a színek, egyszóval minden, amit a nagy napra terveztek. Az esküvői meghívó stílusát meghatározhatja a helyszín, ha például egy tengerparti esküvőt tartotok, a víz és a homok színeihez hangolhatjátok, ha egy kastélyban tartjátok akkor választhattok csipkés, elegánsabb stílusú meghívót, ha pedig egy vidéki helyszín mellett döntenétek kicsit lazábbra és viccesebbre is foghatjátok a meghívók megtervezését.

Milyen esküvői meghívó trendek a legkedveltebbek jelenleg?

Grafikában nagyon kedvelt az akvarell stílusú meghívó, anyagában pedig az újrahasznosított papír. Sokan választják a letisztult megjelenést, fekete, vagy szürke grafikával, esetleg fehérrel különleges papíron, és mellette a kiegészítőkre fektetik a hangsúlyt, például kalligrafikusan címzett borítékot, vagy viaszpecsétet választanak.

Milyen információkat kell tartalmazzon az esküvői meghívó?

A menyasszony és a vőlegény neve legyen az esküvői meghívó központi eleme. Az öltözékre vonatkozó szabályokat is érdemes feltüntetni a meghívón, mivel más és más öltözék illik a különböző helyszínekhez, esküvő stílusokhoz.

A menyasszony és a vőlegény neve

Az esküvőre való meghívás

A dátum és a pontos idő

A kiválasztott helyszín

Az öltözékre vonatkozó információk

Nászajándékkal kapcsolatos kérések

Az esküvői meghívó kiválasztásával és tervezésével forduljatok hozzánk bizalommal, kínálatunkban megannyi minta közül választhattok, de egyedi kéréseket is szívesen fogadunk!