Kövess minket! | Inspirációk, tippek, közösség

 

Időpontfoglalás

Kinéztél valamit, amire élőben is kíváncsi vagy? Szeretnéd, hogy mi díszítsük fel az esküvőd helyszínét?

Foglalj időpontot és gyere el bemutatótermünkbe, hogy segíthessünk! 

Hívj minket az alábbi telefonszámon, és egyeztessünk: +3620/378 9787 vagy írj emailt orsidekor@gmail.com . Időpontok hétfötől csütörtökig 8-17 ig.

Partnereink

 


divattervező Fekete Ildikó

 

Hírlevél
Bankkártyás fizetés
Az Orsi DekorBlogja Mindenről, Ami Esküvő
2018.11.09 08:00

A Ceremóniamester

A Ceremóniamester megjelenése elegáns, modern öltözék, férfiaknál öltöny, nőknél bármilyen elegáns ruhadarab, nem beszél rímekben, nem költ verseket, és a legnagyobb különbség, hogy nem kéri ki a menyasszonyt a lányos háztól.

Az emberek legtöbbször általánosítanak, ha vőfély van, akkor az egyet jelent a „falusias” vidéki lagzival, a Ceremóniamester pedig a városi eleganciát jelenti. Nem feltétlenül van ez így, a meglátás nagyságrendileg helyes. Hisz, ha a pár kéri, a Ceremóniamester is levezényel az este folyamán különböző játékokat, befogja a párt és a násznépet különböző játékokhoz, természetesen mind ezt előre egyeztetve a párral.

Ceremóniamesteri irányítást általában azok a párok kérnek, akik nem szeretnék, ha a vacsoránál minden egyes ételt rímekben konferálnának fel, nem játszanak a násznéppel, olyan játékokat, ami épp kellemetlen nekik az adott népies-régies jellege miatt, és akik azt akarják, hogy az ő esküvőjük különlegesebb, egyedibb legyen a többi esküvőtől.

A Ceremóniamester tulajdonképpen műsorvezető, akihez bárki odamehet érdeklődni az este menetéről, mikor mi fog történni, aki a különböző szolgáltatókkal (videós, fotós, étterem, zenekar stb) tartja a kapcsolatot, így kézben tartja az estét, és a megbeszélteknek megfelelően irányít. Nem szakítja meg a fergeteges hangulatot azért, mert muszáj most már játszani, mert ez lett megbeszélve. Nem erőltet semmit. Ha a pár nem akar egyáltalán játékokat az este folyamán, akkor nem lesz. Minden úgy lesz, ahogy a jegyespár szeretné!

Ehhez persze szükség van az előzetes egyeztetésekre, megbeszélésekre, hogy a Ceremóniamester pontosan tudja, mit szeretne a pár, tudja az este menetét, mindenről tájékoztatva legyen. Meg kell ismernie a pár stílusát, ugyanúgy, ahogy a párnak is tudnia kell, a Ceremóniamester stíluselemeit, amire tökéletes alkalom az esküvő előtti találkozó, ahol mindent részletesen meg tudnak beszélni.

A Ceremóniamester garancia arra, hogy az ifjú párnak nem kell feleslegesen idegeskednie, a saját esküvőjén jól érezheti magát, nyugodtan tud fogyasztani a vacsorájából, mert nem kell attól félniük, hogy a vendégek folyamatosan őket zargatják kérdéseikkel.

Webáruház készítés