Rendeljen közvetlen a gyártótól. Tel:+3620378-9787

Az OrsiDekor Blogja - Mindenről, Ami Esküvő

A Ceremóniamester

2018.11.09 08:00
A Ceremóniamester

A Ceremóniamester megjelenése elegáns, modern öltözék, férfiaknál öltöny, nőknél bármilyen elegáns ruhadarab, nem beszél rímekben, nem költ verseket, és a legnagyobb különbség, hogy nem kéri ki a menyasszonyt a lányos háztól.

Az emberek legtöbbször általánosítanak, ha vőfély van, akkor az egyet jelent a „falusias” vidéki lagzival, a Ceremóniamester pedig a városi eleganciát jelenti. Nem feltétlenül van ez így, a meglátás nagyságrendileg helyes.

 

Hisz, ha a pár kéri, a Ceremóniamester is levezényel az este folyamán különböző játékokat, befogja a párt és a násznépet különböző játékokhoz, természetesen mind ezt előre egyeztetve a párral.

Ceremóniamesteri irányítást általában azok a párok kérnek, akik nem szeretnék, ha a vacsoránál minden egyes ételt rímekben konferálnának fel, nem játszanak a násznéppel, olyan játékokat, ami épp kellemetlen nekik az adott népies-régies jellege miatt, és akik azt akarják, hogy az ő esküvőjük különlegesebb, egyedibb legyen a többi esküvőtől.

A Ceremóniamester tulajdonképpen műsorvezető, akihez bárki odamehet érdeklődni az este menetéről, mikor mi fog történni, aki a különböző szolgáltatókkal (videós, fotós, étterem, zenekar stb) tartja a kapcsolatot, így kézben tartja az estét, és a megbeszélteknek megfelelően irányít. Nem szakítja meg a fergeteges hangulatot azért, mert muszáj most már játszani, mert ez lett megbeszélve. Nem erőltet semmit. Ha a pár nem akar egyáltalán játékokat az este folyamán, akkor nem lesz. Minden úgy lesz, ahogy a jegyespár szeretné!

Ehhez persze szükség van az előzetes egyeztetésekre, megbeszélésekre, hogy a Ceremóniamester pontosan tudja, mit szeretne a pár, tudja az este menetét, mindenről tájékoztatva legyen. Meg kell ismernie a pár stílusát, ugyanúgy, ahogy a párnak is tudnia kell, a Ceremóniamester stíluselemeit, amire tökéletes alkalom az esküvő előtti találkozó, ahol mindent részletesen meg tudnak beszélni.

A Ceremóniamester garancia arra, hogy az ifjú párnak nem kell feleslegesen idegeskednie, a saját esküvőjén jól érezheti magát, nyugodtan tud fogyasztani a vacsorájából, mert nem kell attól félniük, hogy a vendégek folyamatosan őket zargatják kérdéseikkel.