Rendeljen közvetlen a gyártótól. Tel:+3620378-9787

KÖSZÖNETAJÁNDÉK ESKÜVŐRE

A köszönetajándéknak nagy szerepe van az esküvőkön, a pár ezzel köszönheti meg a meghívott személyeknek, hogy velük töltötték azokat a pillanatokat, amikor örökre egybe kötötték az életüket. A köszönetajándék kiváló emlékül szolgál a vendégek számára, valamint régen úgy tartották, hogy ezáltal az ifjú pár továbbadhatja a szerencsét.

Bízunk benne, hogy kínálatunkban megtaláljátok a tökéletes köszönetajándékot, amivel kifejezhetitek hálátokat a vendégek számára, a Nagy Napon!

Az esküvői köszönetajándéknak csodálatos szerepe van, számos egyedi ajándékötlet közül lehet választani, kezdve a pár nevével és az esküvő dátumával ellátott tárgyaktól, a személyre szabott ajándékokig.

Az esküvői köszönetajándékot korábban "bonbonniere"-nek nevezték, jellemző volt rá, hogy egy ajándékdoboz formában került elkészítésre, benne pedig kristályokat, faragott követ, vagy cukorból készült ajándékokat találtunk. 

A köszönetajándék az esküvőkön a szerencse jelképe is volt, úgy gondolták, hogy a köszönetajándékkal a menyasszony és a vőlegény tovább adhatja a meghívottaknak. Votak olyan esküvők, ahol mandulát ajándékoztak a vendégeknek, mivel elméletileg a szerencsét jelképezte, amit a vagyonhoz, a boldogsághoz, a temékenységhez, az egészséghez és a hosszú élethez kötöttek. 

Kínálatunkban megannyi köszönetajándék közül választhattok, de egyedi megrendeléseket is szívesen fogadunk!