Kövess minket! | Inspirációk, tippek, közösség

 

Időpontfoglalás

Kinéztél valamit, amire élőben is kíváncsi vagy? Szeretnéd, hogy mi díszítsük fel az esküvőd helyszínét?

Foglalj időpontot és gyere el bemutatótermünkbe, hogy segíthessünk! 

Hívj minket az alábbi telefonszámon, és egyeztessünk: +3620/378 9787 vagy írj emailt orsidekor@gmail.com . Időpontok hétfötől csütörtökig 8-17 ig.

Partnereink

 


divattervező Fekete Ildikó

 

Hírlevél
Bankkártyás fizetés
Az Orsi DekorBlogja Mindenről, Ami Esküvő
2018.09.13 08:00

Sztáresküvő - Vincent Cassel és Tina Kunakey

Minden férfi életében eljön az a pont, amikor észreveszi, hogy már másképp lát és érez dolgokat, mint azelőtt. Nem mindenkinek okoz ez komoly frusztrációt, de néhány férfi egészen kivetkőzik magából ebben az időszakban. A jó hír az, hogy a legtöbben hamar rájönnek arra is, hogy 50 után is van élet, méghozzá nem is rossz, a sztárvilágban sem történik ez másképpen. Vincent Cassel, akit ismerhetünk többek között a Fekete hattyú, a Gyűlölet, a Szerelmi fészek című filmekből, az egyik legismertebb francia színész. 

A sármos színész nem régiben újra megházasodott. Az 51 éves Cassel egy 21 éves modellt vett feleségül, Tina Kunakey-t. Egyébként már két éve együtt vannak, ami azt jelenti, hogy a színész 49 évesen egy 19 éves tinédzserrel randizgatott.

Kunakey már a második felesége a színésznek, az előző feleség, Monica Bellucci még Casselnél is idősebb, vagyis közte és az új feleség közt 33 év a korkülönbség. Vincent Casselnek két lánya született korábbi feleségétől, Monica Belluccitól, akik 8 és 15 évesek.

Arról, hogy mit gondol a kettejük között lévő harminc év korkülönbségről, Vincent így nyilatkozott: „Ez egy lehetőség, hogy új életet kezdjek. Tudom, hogy nem feltétlenül igazságos, hogy férfiként megtehetem ezt. 51 éves vagyok és egy 21 éves lányt veszek feleségül. De nagyon szerelmes vagyok, és abban is biztos vagyok, hogy családot fogunk alapítani.”

A szerelmespár franciaországi Bidart településen kelt egybe a barátok és a család jelenlétében. A modellként dolgozó Tina Kunakey egy álomszép pántnélküli Vera Wang ruhában sétált az oltár elé. Vincent egy világos, nyári öltönyt, levendula színű inget és egy franciásan laza napszemüveget viselt.

 „Ilyen az, amikor egy egy francia filmsztár feleségül vesz egy különleges szépségű nőt, voila” – kommentálta Vera Wang a ruha megszületését. „Ez a ruha az ifjúságról és a szépségről szól – couture szabás egy nagy volumenű báli szoknyával

Webáruház készítés