Rendeljen közvetlen a gyártótól. Tel:+3620378-9787

Az OrsiDekor Blogja - Mindenről, Ami Esküvő

Esküvői meghívó kalauz - III. rész

2022.02.07 14:40
Esküvői meghívó kalauz - III. rész

Az esküvői meghívó kalauz II. részében megismerhettétek a legújabb esküvői meghívó trendeket, a pauszos esküvői meghívókat, a dobozos esküvői meghívókat, a figurás esküvői meghívókat és a tekercses esküvői meghívókat, most pedig megmutatjuk a kínálatunkban található további meghívó típusokat, hogy könnyebb legyen a választás.

Bízunk benne, hogy segítségetekre leszünk a kiválasztásban és az esküvői meghívók bemutatásával megtaláljátok a hozzátok leginkább passzoló kivitelezést.

Magyar mintás esküvői meghívók

A magyar mintás esküvői meghívó kiváló választás azoknak a pároknak, akik hagyományörző eskövőben gondolkoznak. Ez a meghívó típus elegáns és klasszikus hangulatot áraszt magából. A magyar minta jellegzetes motívumai a népmese motívum, ezt egy áttört mintás eksüvői meghívón készítjük el Nektek, lézer segítségével. A másik kedvelt motívum a magyaros esküvői meghívók között a matyó minta, amit szintén kérhettek áttört mintával, vagy díszítő elemként az egylapos és a kinyitható meghívókra. Ide kattintva pedig akár 29 magyar minta közül választhattok.

Fényképes esküvői meghívók

A fényképes esküvői meghívók különleges darabok, mivel Ti magatok vagytok rajta, így még személyesebb a meghívottak számára. A fényképes meghívó lehet egylapos, kinyitható, szalaggal díszített, filmkockás és teljesen egyedi kivitelezés is. A fénykép és a szöveg mellé idézet, vagy nászajándékvers is elfér.

Ha teljesen egyedi fényképes meghívót szeretnétek, akkor figyelmetekbe ajánljuk ezt a 3 kis kártyából álló meghívót: az elsőn a nevetek található a dátummal, a középsőn a fotóitok, a harmadikon pedig a meghívó szövege.

Kémcsöves esküvői meghívók

A kémcsöves esküvői meghívók kínálatunk különlegességeinek számítanak, a meghívó szövege és a grafika egy A5-ös méretű pauszpapíron található, amit egy parafadugóval zárt kémcsőbe rejtünk. A kémcsövek is díszíthetők szalaggal, strasszgyűrűvel, csipkével stb., így még egyedibb hatást érhetünk el.

Vintage esküvői meghívók

A vintage stílusú esküvői meghívók elegáns és klasszikus darabok, kérhetitek nátron papírból, sárga pauszpapírból, csipkével és szalaggal díszítve, lehet tekercses vagy dobozos kivitelezésben. A vintage esküvői meghívók között biztos, hogy megtaláljátok a hozzátok leginkább passzolót, ezek a különleges darabok kiválóan tükrözik majd az esküvőtök hangulatát.

Puzzle esküvői meghívók

A puzzle esküvői meghívó egy nagyon egyedi választás, amivel garantáltan emlékezetes élményt szerezhettek. A meghívó 4 db puzzle elemből áll, amit a maguknak rakhatnak össze a meghívott személyek, és ezen a 4 elemen található a meghívó szövege, az időpont és a grafika is. A puzzle esküvői meghívókat organza zacskóban küldjük.

Kínálatunkban 9 db-os puzzle meghívót is találtok.

Esküvői meghívók fából

A fából készült esküvői meghívók azoknak a pároknak ajánlott, akik a hagyományos papírforma helyett, valamilyen különlegeseb kivitelezésben gondolkoznak. A meghívók a fa anyagnak köszönhetően sokáig megmaradnak emlékbe, a kívánt szöveget pedig rágravírozzuk. 

Válasszatok virágos, növénymintás vagy más egyedi grafikás fa esküvői meghívót a Nagy Napra!

Lézervágott csipkés esküvői meghívók

A lézervágott csipkés esküvői meghívó kategóriánkban garantáltan megtaláljátok a hozzátok leginkább passzoló kivitelezést! A lézervágott meghívók maximálisan személyre szabhatók és trendik, mindemellett elegáns hatást keltenek. Szinte bármilyen színben és mintában választhatók, ezeknél a meghívóknál a papírt lézer segítségével vágjuk formára.

Csipke díszítésű meghívók

A csipke díszítésű meghívók igazán elegáns hatást keltenek, ha az eksüvői ruha is csipkés tervezésű, mindenképp emellett a kategória mellet döntsetek! 

A csipke jellegzetessége, hogy a textil készítése közben jön létre a minta, a lyukacsos, áttört anyag könnyed és légies, emitt pedig meglehetősen reprezentatív hatást kelt. A csipke először az öltözködésben kapott nagy szerepet, így nem csoda, ha a menyasszony az esküvői ruháját is ilyen kivitelben választja. 

A csipke díszítésű meghívók között különleges kivitelezéseket találtok, kinyitható meghívókat, vintage stílussal ötvözött csipkés meghívókat, a csipkét szalagként használva a meghívón stb. 

Az eksüvői meghívó kiválasztásával és tervezésével forduljatok hozzánk bizalommal, a meghívókat egyedi kérések alapján is szívesen elkészítjük!