ESKÜVŐI MEGHÍVÓK

Találd meg az álommeghívót, amit szívesen eltesznek emlékbe

 

Olyan meghívót szeretnél, amit büszkén nyújthatsz át a szeretteidnek? Amitől alig várják majd az esküvőd napját, és ami évek múlva is rátok emlékezteti őket?

 

Fontos számodra, hogy olyan helyről rendelj, ahol nem kell stresszelned azon, hogy milyen lesz a végeredmény, vagy hogy megérkezik-e a rendelésed időben?

 

Tőlünk a rendelésed beérkezése után...

...1-2 nappal már kész látványtervet kapsz emaiben

...kb. 10 munkanap múlva már kézhez is kapod a meghívódat

(Ha késésben vagy, 3 napon belül is vállaljuk sürgősségi díj ellenében!)

 

Egyedi esküvői meghívók - ORSIDEKOR

 

Minden meghívónkat személyre szabhatod, sőt saját elképzeléseket is küldhetsz, mi megvalósítjuk neked. Ötleteidről közvetlenül kreatív grafikusainkkal beszélhetsz.

Ugye téged is idegesít, mikor fel van tüntetve a terméknél egy ár, de utána külön kell még szerkesztési, nyomtatási és mindenféle egyéb költségekkel számolnod?

(Ha egyedi kéréseid alapján esetleg változna az ár, arról minden esetben tájékoztatunk. két modosításig ingyenes, a 3. modosítástól +1500 Ft szerkesztési díjat számítunk fel)

Csak az elmúlt 2 hónapban több mint 1500 meghívót készítettünk, és ehhez hasonló leveleket kaptunk vissza a pároktól, akik nálunk találták meg az álommeghívót:

 

"Minden kérdésemre legkésőbb 1 napon belül választ kaptam, a mintát 1 napon belül elkészítették, és 1 héten belül meg is érkezett a rendelésem.

Elégedettek vagyunk, köszönjük! :)"

 

"Kedves Orsi!

Megérkeztek a meghívóink! Szeretnènk megköszönni Nektek! Nagyon gyorsak, pontosak, és segítőkészek voltatok, és nem utolsósorban árban is a legjobbak! Ajánlani fogunk Titeket!

Szóval mégegyszer köszönjük szépen! "

 

Az a célunk, hogy amikor kézhez kapod a meghívódat, te is legalább ennyire boldog légy. Nem tudjuk elképzelni, hogy másként dolgozzunk.

 

Az álommeghívó már csak pár kattintásra van tőled: küldd el a rendelést, és már készítjük is a látványtervet.