Kövess minket! | Inspirációk, tippek, közösség

 

Időpontfoglalás

Kinéztél valamit, amire élőben is kíváncsi vagy? Szeretnéd, hogy mi díszítsük fel az esküvőd helyszínét?

Foglalj időpontot és gyere el bemutatótermünkbe, hogy segíthessünk! 

Hívj minket az alábbi telefonszámon, és egyeztessünk: +3620/378 9787 vagy írj emailt orsidekor@gmail.com . Időpontok hétfötől csütörtökig 8-17 ig.

Partnereink

 


divattervező Fekete Ildikó

 

Hírlevél
Bankkártyás fizetés

Esküvői meghívók

Fő kategória > Esküvői meghívók

Találd meg az álommeghívót, amit szívesen eltesznek emlékbe

 

Olyan meghívót szeretnél, amit büszkén nyújthatsz át a szeretteidnek? Amitől alig várják majd az esküvőd napját, és ami évek múlva is rátok emlékezteti őket?

 

Fontos számodra, hogy olyan helyről rendelj, ahol nem kell stresszelned azon, hogy milyen lesz a végeredmény, vagy hogy megérkezik-e a rendelésed időben?

 

Tőlünk a rendelésed beérkezése után...

...1-2 nappal már kész látványtervet kapsz

...az elfogadás után ingyenesen megtekinthető mintameghívót készítünk neked

...legkésőbb 2 hét múlva már kézhez is kapod a meghívódat

(Ha késésben vagy, 3 napon belül is vállaljuk!)

 

Egyedi esküvői meghívók - ORSIDEKOR

 

Minden meghívónkat személyre szabhatod, sőt saját elképzeléseket is küldhetsz, mi megvalósítjuk neked. Ötleteidről közvetlenül kreatív grafikusainkkal beszélhetsz.

 

Ugye téged is idegesít, mikor fel van tüntetve a terméknél egy ár, de utána külön kell még szerkesztési, nyomtatási és mindenféle egyéb költségekkel számolnod?

 

Nálunk a termékoldalon és a választható tulajdonságoknál kiírt árakon felül semmilyen rejtett költség nincs! 

(Ha egyedi kéréseid alapján esetleg változna az ár, arról minden esetben tájékoztatunk. 2-dik modosításig ingyenes , a 3. modositástól +1500 Ft szerkesztési dijat számítunk fel)

 

Rakd a kosárba az álommeghívót! Ha nem tetszik az ingyenesen megtekinthető minta, indoklás nélkül kérheted a rendelés törlését.

 

Csak az elmúlt 2 hónapban több mint 1500 meghívót készítettünk, és ehhez hasonló leveleket kaptunk vissza a pároktól, akik nálunk találták meg az álommeghívót:

 

"Minden kérdésemre legkésőbb 1 napon belül választ kaptam, a mintát 1 napon belül elkészítették, és 1 héten belül meg is érkezett a rendelésem.

Elégedettek vagyunk, köszönjük! :)"

 

"Kedves Orsi!

Megérkeztek a meghívóink! Szeretnènk megköszönni Nektek! Nagyon gyorsak, pontosak, és segítőkészek voltatok, és nem utolsósorban árban is a legjobbak! Ajánlani fogunk Titeket!

Szóval mégegyszer köszönjük szépen! "

 

 

Az a célunk, hogy amikor kézhez kapod a meghívódat, te is legalább ennyire boldog légy. Nem tudjuk elképzelni, hogy másként dolgozzunk.

 

Az álommeghívó már csak pár kattintásra van tőled: küldd el a rendelést, és már készítjük is a látványtervet.