Kövess minket! | Inspirációk, tippek, közösség

 

Időpontfoglalás

Kinéztél valamit, amire élőben is kíváncsi vagy? Szeretnéd, hogy mi díszítsük fel az esküvőd helyszínét?

Foglalj időpontot és gyere el bemutatótermünkbe, hogy segíthessünk! 

Hívj minket az alábbi telefonszámon, és egyeztessünk: +3620/378 9787 vagy írj emailt orsidekor@gmail.com . Időpontok hétfötől csütörtökig 8-17 ig.

Partnereink

 


divattervező Fekete Ildikó

 

Hírlevél
Bankkártyás fizetés
Az Orsi DekorBlogja Mindenről, Ami Esküvő
2018.07.24 16:21

AZ IDEI TRENDEK, MELYEK A TE ESKÜVŐDÖN IS MEGJELENHETNEK

 

Bár már igencsak az esküvői szezon közepén tartunk, azért mégis érdemes az új trendeket megismerni, hátha még az esemény előtt állsz és sikerül valami új, egyedi elemet becsempészni a saját ceremóniádba.

Az idén mindegy, hogy rusztikus, bohém, elegáns vagy klasszikus esküvőt tervezel, a luxus és az elbűvölő elemek kezdenek egyre jobban elterjedni. A hatalmas virág dekorációk, az arany szín használata folyamatosan előtérbe kerül.  Igaz, hogy tavaly a trendek a levélzöld és a natúr árnyalatok voltak, idén a Panton egy új árnyalatot, a titokzatos, merész és misztikus szín lett a befutó: az ultraibolya. A drámaian provokatív és átgondolt lila szín rámutat az eredetiségre, leleményességre és a jövőt jelképezi.

Észrevehető változás, hogy már nemcsak a dekorációban, a koszorúslányok öltözékében jelenik meg az új szín, hanem a vőlegények zakójában, mely mélybordó és annak árnyalatai lehetnek. Úgy látjuk, hogy egy másik trend is kezd előtérbe kerülni, méghozzá a neon alkalmazása az esküvői dekorációban. Ne gondolj a villogó neon lámpákra, hanem például a háttérfalakon végigfutó személyre szóló szövegekre. Persze sokak számára nagy költséget jelenthet ez a fajta dekoráció, így kezd elterjedni a szintén személyre szabott táblák, útbaigazító jelzések elhelyezése. Mi is készítünk feliratokat, táblákat fából. Nézd meg kínálatunkat itt: FELIRATOK

 

Hallottál már a szeretet köréről? Ez is az új trend része. Ahelyett, hogy egy háttér előtt ünnepelnének a párok az ünnepségen, ők kerülnek a középpontba azáltal, hogy virágokból építenek egy kör vagy félkör alakú részt.

A székeket is elhelyezhetik kör alakban, így valóban mindenki jól láthatja a központban álló menyasszonyt és vőlegényt. A körök máshol is megjelennek az esküvőn, például a kör alakú, vagy kerek formákat vonnak be virágokkal, zöld növényekkel, melyeket a helyszín dekorálására használnak. 

 

Az esküvői trendekben öt-hat évvel ezelőtt volt igazán nagy divat az ipari csarnokokban tartani a ceremóniát. Most, hogy a luxus ismét előtérbe kerül, újra előtérbe kerülnek a nagyobb méretű helyszínek. A torták esetében a letisztult formák már nem lesznek igazán divatosak, hanem újra a díszített, de sötétebb tónusú édességek kerülnek előtérbe. A merészebb párok fekete alapszínű tortát választanak különleges virágdíszítéssel. Rihanna is fekete tortával ünnepelte 30. szülinapját.

 

És bár azt mondtuk az elején, hogy a zöld a tavalyi év színe volt, mégis továbbra is marad a sok növény a dekorációk között. Most viszont legyen rengeteg a helyszínen belőle, hogy a luxus érzését sugallja.

És végül, de nem utolsó sorban, az idei évben a párok szeretnék, ha úgy látnák a meghívottak, mintha az egész ceremónia spontán jellegű lenne, természetes hatásokkal. Legyen könnyed az egész esemény, mintha csak otthonodba hívtad volna meg a rengeteg vendéget.

Webáruház készítés