Rendeljen közvetlen a gyártótól. Tel:+3620378-9787

Az OrsiDekor Blogja - Mindenről, Ami Esküvő

AZ IDEI TRENDEK, MELYEK A TE ESKÜVŐDÖN IS MEGJELENHETNEK

2018.07.24 16:21

 

Bár már igencsak az esküvői szezon közepén tartunk, azért mégis érdemes az új trendeket megismerni, hátha még az esemény előtt állsz és sikerül valami új, egyedi elemet becsempészni a saját ceremóniádba.

Az idén mindegy, hogy rusztikus, bohém, elegáns vagy klasszikus esküvőt tervezel, a luxus és az elbűvölő elemek kezdenek egyre jobban elterjedni. A hatalmas virág dekorációk, az arany szín használata folyamatosan előtérbe kerül.  Igaz, hogy tavaly a trendek a levélzöld és a natúr árnyalatok voltak, idén a Panton egy új árnyalatot, a titokzatos, merész és misztikus szín lett a befutó: az ultraibolya. A drámaian provokatív és átgondolt lila szín rámutat az eredetiségre, leleményességre és a jövőt jelképezi.

Észrevehető változás, hogy már nemcsak a dekorációban, a koszorúslányok öltözékében jelenik meg az új szín, hanem a vőlegények zakójában, mely mélybordó és annak árnyalatai lehetnek. Úgy látjuk, hogy egy másik trend is kezd előtérbe kerülni, méghozzá a neon alkalmazása az esküvői dekorációban. Ne gondolj a villogó neon lámpákra, hanem például a háttérfalakon végigfutó személyre szóló szövegekre. Persze sokak számára nagy költséget jelenthet ez a fajta dekoráció, így kezd elterjedni a szintén személyre szabott táblák, útbaigazító jelzések elhelyezése. Mi is készítünk feliratokat, táblákat fából. Nézd meg kínálatunkat itt: FELIRATOK

 

Hallottál már a szeretet köréről? Ez is az új trend része. Ahelyett, hogy egy háttér előtt ünnepelnének a párok az ünnepségen, ők kerülnek a középpontba azáltal, hogy virágokból építenek egy kör vagy félkör alakú részt.

A székeket is elhelyezhetik kör alakban, így valóban mindenki jól láthatja a központban álló menyasszonyt és vőlegényt. A körök máshol is megjelennek az esküvőn, például a kör alakú, vagy kerek formákat vonnak be virágokkal, zöld növényekkel, melyeket a helyszín dekorálására használnak. 

 

Az esküvői trendekben öt-hat évvel ezelőtt volt igazán nagy divat az ipari csarnokokban tartani a ceremóniát. Most, hogy a luxus ismét előtérbe kerül, újra előtérbe kerülnek a nagyobb méretű helyszínek. A torták esetében a letisztult formák már nem lesznek igazán divatosak, hanem újra a díszített, de sötétebb tónusú édességek kerülnek előtérbe. A merészebb párok fekete alapszínű tortát választanak különleges virágdíszítéssel. Rihanna is fekete tortával ünnepelte 30. szülinapját.

 

És bár azt mondtuk az elején, hogy a zöld a tavalyi év színe volt, mégis továbbra is marad a sok növény a dekorációk között. Most viszont legyen rengeteg a helyszínen belőle, hogy a luxus érzését sugallja.

És végül, de nem utolsó sorban, az idei évben a párok szeretnék, ha úgy látnák a meghívottak, mintha az egész ceremónia spontán jellegű lenne, természetes hatásokkal. Legyen könnyed az egész esemény, mintha csak otthonodba hívtad volna meg a rengeteg vendéget.