Rendeljen közvetlen a gyártótól. Tel:+3620378-9787

Az OrsiDekor Blogja - Mindenről, Ami Esküvő

Esküvői meghívó kalauz – I. rész

2022.01.23 18:31
Esküvői meghívó kalauz – I. rész

Szeretnénk Nektek megmutatni, hogy az esküvői meghívó kiválasztása nem is olyan bonyolult, mint azt sokan gondoljátok. Előző blogbejegyzésünkben már említettünk nektek néhány meghívó stílust, azonban most tovább szeretnénk kalauzolni Titeket az esküvői meghívók rejtelmeibe.

 

 

 

Az esküvői meghívó kalauz I. részében a borítékos meghívókkal, a kihajtható meghívókkal és az egylapos esküvői meghívókkal foglalkozunk.

Kínálatunkban megannyi meghívó kategória közül választhattok:

Borítékos esküvői meghívó 

Kihajtható meghívók 

Egylapos esküvői meghívó 

A legújabb esküvői trendek 

Pauszos esküvői meghívó 

Dobozos esküvői meghívók 

Figurás esküvői meghívók 

Tekercses esküvői meghívók 

Magyar mintás esküvői meghívók 

Fényképes esküvői meghívók 

Kémcsöves esküvői meghívók 

Vintage esküvői meghívók 

Puzzle esküvői meghívók 

Esküvői meghívó fából 

Lézervágott csipkés esküvői meghívó 

Csipke díszítésű meghívók 

Az esküvői meghívó kalauz I. részében a borítékos meghívókkal, a kihajtható meghívókkal és az egylapos esküvői meghívókkal foglalkozunk.

Borítékos esküvői meghívó

A különleges borítékba rejtett esküvői meghívók romantikusak és tradicionálisak, a borítékra emlékeztető külső tokban egy kétoldalas meghívó található, így a szöveg mellé idézetet, nászajándékverset és egyedi grafikát is választhattok. A borítékos esküvői meghívóknál a szalag és a külső tok színe választható.

Kihajtható esküvői meghívó

A kihajtható esküvői meghívók között romantikus, de mégis dizájnos darabokat találtok, virág- és növénymintával, minimál stílusban, csipkével vagy szalaggal, elegáns és klasszikus kivitelezésben. Ha a szöveg mellé idézetet vagy nászajándékverset, esetleg valamilyen egyedi grafikát szeretnétek, annak is jut hely bőven. A papír fajtája választható, valamint borítékot is kérhettek mellé. A kihajtható meghívókra mintáink közül is válaszhattok, amit ide kattintva értek el.

Egylapos esküvői meghívó

Az egylapos esküvői meghívó kétoldalas, kínálatunkban megtalálható retro filmkockás kivitelezés, modern mintás papírpánttal, fényképes meghívók, modern greenery mintás, zöldleveles vízfesték mintás és még megannyi stílus közül választhattok igényeteknek megfelelően. Az egylapos esküvői meghívók romantikusak és személyre szabhatók, a betűtípus, a betűszín, a meghívó elrendezése és grafikája igény szerint módosítható.

Az esküvői meghívó kiválasztásával és tervezésével forduljatok hozzánk bizalommal, kínálatunkban megannyi minta közül választhattok, de egyedi kéréseket is szívesen fogadunk!