Rendeljen közvetlen a gyártótól. Tel:+3620378-9787

Az OrsiDekor Blogja - Mindenről, Ami Esküvő

Miért döntenek olyan sokan a tengerparti esküvő mellett?

2022.04.02 08:58
Miért döntenek olyan sokan a tengerparti esküvő mellett?

Manapság egyre többen döntenek a külföldi esküvők mellett, hogy egy gyönyörű tájon, távol mindentől kössék egybe az életüket. Mivel kecsegtet egy tengerparti esküvő? Miért olyan különleges? Milyen jogi háttere van egy külföldön tartott esküvőnek? Mikor érdemes a tengerparti esküvő mellett dönteni? Blogbejegyzésünkből kiderül.

A külföldi esküvők egyre több embert vonzanak, mivel a hagyományos esküvőszervezés és annak előkészületei sok terhet tesznek a pár vállára, egy tengerparti esküvőn azonban jóval kisebb lagzival és kevesebb vendéggel kell számolni, így sokkal gördülékenyebben összeállhat a Nagy Nap és a pár is több időt tölthet egymással.

Képzeljétek el, milyen érzés lehet egy gyönyörű homokos tengerparton állva kimondani a boldogító igent, ahol gyönyörű naplementés táj vesz körbe Titeket. Sok pár merész és új impulzusokra vágyik, ezért is döntenek a tengerparti esküvő mellett.

Tengerparti esküvő

A tengerparti esküvőn kisebb szertartással kell számolnotok, ami azért előnyös, mert sokkal meghittem légkört teremthettek a szűk családi és baráti körben. Mélyebb és emlékezetesebb élményt ad, amire életetek végéig örömmel gondoltok majd vissza.

A tengerparton tartott esküvőt összeköthetitek a nászúttal, hiszen ezeket a gyönyörű helyeket a romantika és a szenvedély is fűti, ahol új élményeket szerezhettek az ismeretlen megismerésével, felejthetetlen izgalmakat átélve. A szűk család és a barátoknak is kedvezhettek egy külföldön tartott esküvővel, ahol új kultúrával, új ízekkel és új emberekkel ismerkedhetnek meg. 

Tengerparti esküvő ételek

Sokan kérdezik, hogy mennyibe kerülhet egy tengerparti esküvő, azonban ha jobban belegondoltok, az itthon tartott esküvők is sokba kerülnek, csak akkor a helyszínre, az autóra, a bérleti díjra, a catering szolgáltatásra, az esküvőszervezésre, a személyzetre és további költégekre költitek a pénzt. Egy tengerparton tartott esküvő esetében a szertartáson rengeteget spórolhattok, a nagyobb költségeket pedig programokra és az emlékezetes pillanatokra költhetitek, a nászúttal egybekötve.

Milyen jogi háttere van a külföldön tartott esküvőnek?

A külföldön tartott esküvő általában egy "szimbolikus esküvő", ami azt jelenti, hogy a polgári esküvő Magyarországon történik és a fogadalom megerősítését egy általatok választott külföldi helyszínen tartjátok. Külföldön a jogi szertartás megszervezése időigényes és költséges, a hazai jogszabályok értelmében pedig a szertartásvezető bárhol és bármikor megtarthatja a fogadalom megerősítő szertartást, megkapva a házassági anyakönyvi kivonatot is.

Egy külföldön, pláne a tengerparton tartott esküvő teljes intimitást ígér, a végtelen tenger, a fehér homokos tengerpart évtizedek óta ihleti meg az embereket. Ha nyugalomra és új élményekre vágytok a Nagy Napon, a tengerparti esküvőt Nektek találták ki! Engedjétel el a formaságot, a magassarkút, a hosszú uszályos ruhát és azt is, hogy azon aggódtok, hogy milyen ételeket és dekorációt válasszatok. Egy tengerparti esküvőn különleges és egzotikus ételeket ehettek és a helyszínről, valamint a dekorációról a csodálatos természet gondoskodik majd Nektek.

Tengerparti esküvő

Mit jelent a golden hour a tengerparton?

A tökéletes esküvői fotókat a naplementében! Nincs is annál szebb pillanat, amikor a csodálatos fényekben úszó ég alatt mondhatjátok ki az IGEN-t és még csodálatosabb képeket is készítenek rólatok közben. 

Tengerparti esküvő

Milyen tengerparti esküvői helyszínek közül választhattok?

Maldív-szigetek, Mauritius, Seychelle-szigetek, Francia Polinézia, Bora Bora, Karib-tenger, Jamaika, Barbados, Bahamák, mind csodálatos trópusi helyek, ahol különleges tájakat, ételeket és a helyiek vendégszeretetét élvezhetitek, ami az álmaitokat is túlszárnyalja majd!

Tengerparti ceremónia

A tengerparti esküvőket azoknak a pároknak ajánljuk, akik imádnak utazni és szeretnének különleges emlékeket szerezni a Nagy Napon. A tengerparti esküvők esetében se feledkezzetek meg a meghívókról és a köszönetajándékokról! Kínálatunkban a tengerparti esküvőkhöz igazodó meghívót és köszönetajándékot is választhattok, tengerparti stílus kollekciónk pedig leegyszereűsíti a kellékek beszerzését.

Egyedi kérésekkel forduljatok hozzánk bizalommal!