Kövess minket! | Inspirációk, tippek, közösség

 

Időpontfoglalás

Kinéztél valamit, amire élőben is kíváncsi vagy? Szeretnéd, hogy mi díszítsük fel az esküvőd helyszínét?

Foglalj időpontot és gyere el bemutatótermünkbe, hogy segíthessünk! 

Hívj minket az alábbi telefonszámon, és egyeztessünk: +3620/378 9787 vagy írj emailt orsidekor@gmail.com . Időpontok hétfötől csütörtökig 8-17 ig.

Partnereink

 


divattervező Fekete Ildikó

 

Hírlevél
Bankkártyás fizetés
Az Orsi DekorBlogja Mindenről, Ami Esküvő
2018.08.17 08:00

Az esküvő előtti fontos teendők

Nem túlzás azt állítani, hogy minden nő, már kislány korában elkezdi tervezgetni a nagy napot, de ekkor még csak az álom pasiról és a ruháról álmodoznak, a valódi esküvőszervezés egészen más tészta.

Nem is gondolnánk mennyi teendő vár ránk…

Felgyorsult világunkban gyakran nem jut idő a hosszas előkészületekre, tervezésre. Természetesen extrém esetekben megoldható az „expressz-esküvő”, de jó, ha tudja minden fiatal pár, hogy optimálisan legalább fél év szükséges a tökéletes esküvőhöz!

Az első és legfontosabb, hogy a pár közösen döntsön, hiszen sok kérdést kell végigbeszélni. Hagyományos esetleg kreatív esküvőről álmodoztok?  Van kedvenc hónapotok, évszakotok? Tavaszi esküvőre gondoltatok? Tapasztalatok szerint a június, augusztus és a szeptember a legkedveltebb, de a téli esküvő szintén nem ritka.

 Ha meg van az időpont, már látjátok is mennyi időtök van a szervezésre. Ezzel egyidejűleg a rokonságban érdemes megérdeklődni, hogy van-e már konkrét program nehogy egybe essen egy ballagással vagy épp nyaralással. Érdemes a várható létszámot is meghatározni, hiszen ez nagyban befolyásolja a ráfordítandó összeget is. Ha már körvonalazódik, válasszátok ki a számotokra megfelelő szakembereket és foglaljátok le a helyszínt.

Ezt követően jöhet a tanúk és koszorúslányok kiválasztása, és a zenekar, a fotós megtalálása. Már lassan az idő felénél járunk: jöhet a legizgalmasabb rész: a ruhák és a gyűrűk kiválasztása, megvásárlása –ezután a dekoráció megtervezése, amit érdemes szakemberrel megterveztetni. Leveszik a gondot a vállatokról! A nagy napon már nem akartok majd a helyszínre rohangálni és a dekorációt igazgatni: a meghívókat, az ültető kártyákat.

Ezután következhet a nászút és a nászajándéklista, a táncoktatás, ha van rá igény és az esküvői menü, torta kiválasztása. Az esküvő előtt 1-2 hónappal érdemes kipróbálni milyen lesz a menyasszonyi frizura és smink, ruhapróba, amik még hátra vannak.

Az utolsó hónapban már csak az ülésrendre, a nászútra – valamint  a leány- és legénybúcsúra koncentráljatok, és véglegesítsétek a vendégek létszámát, az esküvői forgatókönyvet!

Pár nappal az esemény előtt már csak pihenjetek, és várjátok a nagy napot! Hívjatok minket bátran, az év minden napján elérhetőek vagyunk!

Webáruház készítés