Rendeljen közvetlen a gyártótól. Tel:+3620378-9787

Az OrsiDekor Blogja - Mindenről, Ami Esküvő

A tökéletes tavaszi esküvő összetevői

2022.02.26 12:51
A tökéletes tavaszi esküvő összetevői

A tavasz már kopogtat az ajtónkon és nem csoda, hogy sok menyasszony álma egy tökéletes tavaszi esküvő, mivel ilyenkor gyönyörű virágzásba borulnak a fák, a hőmérséklet is kedvező a szabadtéri szertartáshoz, sőt még csodálatos képeket is lehet készíteni az ifjú párról.

A tavaszi esküvőkön mindent virágba boríthattok Ti is, ezekhez csodálatos kiegészítőket és dekorációkat választhattok. 

A tavaszi esküvőkön mindent virágba boríthattok Ti is, ezekhez csodálatos kiegészítőket és dekorációkat választhattok.

De mégis mik a tökéletes tavaszi esküvő összetevői?

1.

Álomszép cipők a tavasz színeiben, amik remekül passzolnak a menyasszonyi- és a koszorúslány ruhákhoz csipkés, köves vagy csillámos kivitelben, legyen tűsarkú vagy lapostalpú.

Menyasszonyi cipő

2.

Az esküvői fotózás helyszíne gyönyörű virágzásba és zöld növényzetbe borulva varázslatos hangulatot teremtenek lampionokkal, vagy a virágkoszorúkkal.

Tavaszi esküvő dekoráció

Tavaszi esküvődekoráció

3.

A szertartás helyszíne, ami minden szívet megdobogtat a tavaszi szezonban. Egy szabadtéri szertartáson használhattok természetes anyagokat és kiegészítőket, díszíthetitek a padokat és a székeket virágokkal, valamint a vintage stílusú elemekkel.

Tavaszi esküvő szertartáshelyszín

Tavaszi esküvő virág díszítéssel

4.

A menyasszony frizurája csodálatos virágokkal feldobva tökéletes hatást kelt, a koszorúslányok viselhetnek virágkoronát, de egy virágos hajpánt is tökéletes választás lehet.

Menyasszonyi frizura virágokkal

Menyasszonyi haj virágokkal

5.

Az éttermi dekorációt feldobhatjátok tavaszi kiegészítőkkel, az asztalokra tehettek virágos asztaldíszeket, választhattok ezekhez passzoló ültetőkártyákat, menükártyát és köszönetajándékot is.

Tavaszi esküvő dekoráció

Tavaszi esküvő dekoráció

6.

A koszorúslányok ruhája és csokra szempontjából a lehetőségek tárháza szinte végtelen, a pasztellszínek remekül kombinálhatók a tavaszi esküvő stílusával, a menyasszony csokrában lévő virágok és a koszorúslányok csokra általában igazodik egymáshoz. Remek hatást érhettek el a nárcisszal, tulipánnal, a rózsával és a gyöngyvirággal.

Tavaszi koszorúslányok

7.

Különleges menyasszonyi csokrokat készíttethettek tavaszi virágokból, a tulipánoknak és a rózsáknak megannyi árnyalattal rendelkeznek és csodásan illatoznak. A virágok színeit maximálisan az esküvő stílusához igazíthatjátok, a menyasszonyok kedvencei közé tartoznak a fürtös rózsák és a kövirózsa is, amely igazán ékes díszei lehetnek a menyasszonyi csokornak. A cseresznyevirágról és az aranyesőről se feledkezzetek meg, a csokor kiegészítőjeként vagy dekorációként is pompásan tündökölnek majd.

Esküvői csokor rózsával

Menyasszonyi rózsacsokor

8.

A torta díszítése és menüsor kiválasztása a tavasz ízeihez igazítva lesz teljes, a befutók általában a pucér torták friss és üde virágdekorációkkal és zamatos ízekkel kombinálva, mint például a szamóca vagy a málna.

Esküvői torta virágdíszítéssel

Esküvői torta virágdíszítéssel

9.

A menyasszonyi ruhát is hangolhatjátok tavasziasra, választhattok lenge és könnyed anyagokat, virág vagy csipke díszítéssel. A hosszú uszályos darabok nagyon szépen mutathatnak majd a virágszőnyegen, de választhattok színes fátylat is a dekorációhoz igazodva.

Menyasszonyi ruha csipkés

Tavaszi esküvő

10.

A vőlegény kiegészítői is idézhetnek tavaszi hangulatot, a színes ingektől kezdve a nyakkendőkön át csodásan mutat majd a sárga, a rózsaszín vagy a zöld szín.

Vőlegény virágdísz

Vőlegény kiegészítői

Ha Ti is ebben a csodálatos évszakban kötitek össze az életeteket, reméljük, hogy blogbejegyzésünkkel inspirálhattunk Titeket. Az esküvői kellékeket és dekorációkat mind beszerezhetitek nálunk, kéréseitekkel forduljatok hozzánk bizalommal!

Tavaszi esküvő