Rendeljen közvetlen a gyártótól. Tel:+3620378-9787

Az OrsiDekor Blogja - Mindenről, Ami Esküvő

A leánybúcsú nélkülözhetetlen kellékei

2022.02.13 12:56
A leánybúcsú nélkülözhetetlen kellékei

A leánybúcsú lényege, hogy a menyasszony búcsút mond addigi életének és feleséggé válik. Ezt kivel is lenne a legjobb megünnepelni, mint a legközelebb álló barátnőkkel? A leánybúcsú szervezését általában a felkért tanú végzi, de a többi barátnő is segíthet a tökéletes leánybúcsúztató party megszervezésében.

Ebben a blogbejegyzésben megismerhetitek a kínálatunkban található kellékeket, amik nélkülönözhetetlenek lesznek minden leánybúcsúra!

Leánybúcsú előkészületek

A leánybúcsú megannyi előkészülettel jár, mint például a meghívottak listájának összeírása, a helyszín kiválasztása és a program megtervezése. A leánybúcsút egy meghívóval szokás kezdeni, a hagyomány szerint pedig egy idézésként lehet a menyasszonynak odaadni. 

A menyasszony egy meghívó formájában kapja meg a leánybúcsú részleteit, ami tartalmazza az időpontot és a helyszínt. A programtervet érdemes titokban tartani a meglepetés kedvéért. 

A leánybúcsús feladatokat érdemes részekre bontani, amik az alábbiak:

Előkészületek

A lánybúcsú eleje

A búcsúztató fő része

A lánybúcsú vége

Az előkészületeket még a lánybúcsú előtt végzik a szervezők, ide tartozik a kellékek beszerzése, a helyszín kiválasztása és a programterv megírása. A leánybúcsú eleje a ráhangolódásról szól, ilyenkor kioszthatjátok a kellékeket, felvehetitek az egyenpólót és a kitűzőket, valamint megkezdődhet a koccintás és a programterv vázolása a menyasszony számára. A búcsúztató fő részében a leánybúcsús feladatok kapják a főszerepet, ekkorra vannak időzítve a játékok és a további ötletek. A lánybúcsú vége az esemény lezárása, amikor a barátnők áldásukat adják a menyasszony házasságára, valamint átadják a menyasszonynak a leánybúcsús oklevelet. 

A leánybúcsú nélkülözhetetlen kellékei

A leánybúcsú nélkülözhetetlen kellékei azok, amik kihagyhatatlanok az esemény szempontjából, ezek jellemzően egyenpólók, szalagok, kitűzők, pohárjelölők, lufik, zsebtükör, vendégkönyv, valamint a leánybúcsús oklevél. 

Kínálatunkban a legtöbb kellék megtalálható a felejthetetlen leánybúcsúhoz, melyeket most be is mutatunk Nektek! A termékek adatlapját a címekre való kattintással érhetitek el. 

Leánybúcsús egyedi póló / többféle minta /

Számos minta közül választhattok, de egyedi kéréseket is szívesen fogadunk. Ha van jó ötletetek Mi megvalósítjuk, Nektek pedig örök emlék marad. 

A további mintákat ide kattintva éritek el

Egyedi kitűző lánybúcsúra

Az egyedi kitűzőket a csapat összes tagja magára rakhatja, garantáltan jól mutat majd mindenkin és a menyasszony is örülni fog neki. Egyedi mintával vagy fényképpel is kérhető.

Zsebtükör lánybúcsúra

Az egyedi mintás zsebtükörnek mindenki örülni fog! Garantáltan jó emlék minden csapattag számára, egyedi grafikával, saját mintával vagy fényképpel is kérhető.

Pohárjelölő lánybúcsúra

Pohár talpára helyezhető, kézzel bármi ráírható. A házibulik legfőbb kelléke, segít megkülönböztetni a poharakat. Kreatív kartonból és gyöngyház papírból is kérhetitek. Kérésre pedig más színben is elkészítjük Nektek.

Vendégkönyvek leánybúcsúra

Az aláírt vendégkönyv roppant szórakoztató módja annak, hogy a menyasszony évek múlva is felidézhesse a szép emlékeket. 

Cuki hercegnős

Rúzsos puszis

Ujjlenyomatos

Gumilufi leánybúcsúra / 25 db /

A leánybúcsú egyik legfőbb kelléke a lufi. Sokoldalúan felhasználható: dekorációként, csinálhattok vele lufis feladatokat, sőt még a partyhely figyelemfelkeltő kelléke is lehet. 

Oklevél leánybúcsúra

A buli végén, ha a menyasszony tisztességgel kiállta a próbákat, teljesítette a feladatokat, egy oklevéllel engedjétek Őt haza, melyben elismeritek, hogy most már valóban alkalmas a házasságkötésre. 

Bízunk benne, hogy nagy segítségetekre voltunk a leánybúcsú nélkülözhetetlen kellékeinek bemutatásában, amennyiben egyedi kivitelezésben gondolkoztok, forduljatok hozzánk bizalommal, Mi megvalósítjuk minden elképzeléseteket!