Hogyan vásároljon?

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Hogyan vásároljon?
Általános szerződési feltételek
1. Bevezetés

Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a [Orsidekor] weboldalon (a továbbiakban: www.eskuvoidekor.com, www.orsidekor.hu) elérhető szolgáltatás igénybevételének igénybevevő (továbbiakban: Felhasználó) általi használatának feltételeit. A honlap használatához szükséges azon technikai tájékoztatást, melyet ezen ÁSZF nem tartalmaz, a honlapon elérhető tájékoztatások nyújtják. A Felhasználó a honlap használatával tudomásul veszi és elfogadja a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.

2. A Szolgáltató

Az információ oldalon található (https://eskuvoidekor.com/shop_contact.php)

3. A honlapon folytatott tevékenység

A termék kiválasztása A Felhasználónak lehetősége van választani, illetve rendelni az áruház termékei közül. A Felhasználó a kiválasztott termékre kattintva megtekintheti annak bővebb ismertetőjét. Vásárlási szándéka esetén a megvásárolni kívánt terméket a „Kosárba” gomb megnyomásával egy virtuális kosárba helyezi. A Kosár „Megrendelés” gombjára kattintva megtalálja a vásárlás során kosárba helyezett termékeket, valamint a számla végösszegét és a szállítási költséget. Itt leellenőrizhetik rendelésük helyességét, különös tekintettel az árakra és a mennyiségekre, melyeket igény szerint módosíthatnak, javíthatnak is. A kosár automatikusan kiszámítja a rendelés végösszegét és a tömeg szerinti postaköltséget.

 

A rendelés elküldése Ha a Felhasználó megfelelőnek tartja a kosárban elhelyezett termékek mennyiségét, leellenőrizte a végösszeget, és úgy döntött, hogy meg szeretné vásárolni őket, akkor a "Megrendel" gombra kell kattintani. Ezután lehetősége van kiválasztani, hogy már regisztrált vásárlóként szeretne-e belépni, új vásárlóként akar regisztrálni, esetleg regisztráció nélkül akar vásárolni. Ha korábban már vásárolt áruházunkban és ennek során regisztrálta magát, úgy megadhatja a korábbi regisztráció során megadott e-mail címét és jelszavát. Ha új vásárlóként szeretne regisztrálni, akkor meg kell adni a vásárláshoz szükséges adatait, amelyeket a rendszer eltárol, és a legközelebbi vásárlás alkalmával már csak be kell jelentkeznie. Regisztráció nélküli vásárlás esetén meg kell adni a számlázási és szállítási címét. A következő lépésben ki kell választani a megfelelő szállítási módot (személyes átvétel vagy futárszolgálat vagy átvevő pont által), valamint fizetési módot (utánvét, bankkártya, banki átutalás, készpénz). Ha a Felhasználó egyetért a megrendelés tartalmával, akkor a megrendelés elküldéséhez a „Megrendelés” gombra kell kattintani.

 

Árak Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyet a webáruházban a termékek mellett találhatóak. Az árak bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák, azonban nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség a megrendelési folyamat során a véglegesítés előtt, valamint a Szállítás oldalon (https://eskuvoidekor.com/shop_contact.php) oldalon is megtalálható.

Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése, illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról.

 

A termék visszaküldése A termék visszaküldésével és az elállási joggal kapcsolatos részletes tudnivalókat a 6. pontban találja meg.


 

4. Felhasználási feltételek

4.1. Felelősség

A Szolgáltató kizár minden felelősséget a honlap használói által tanúsított magatartásért., A Felhasználó teljes mértékben és kizárólagosan felelős saját magatartásáért.

A Felhasználó köteles gondoskodni arról, hogy a honlap használata során harmadik személyek jogait vagy a jogszabályokat sem közvetlenül, sem közvetett módon ne sértse.

A Felhasználók által a honlap használata során esetlegesen elérhetővé tett tartalmat (például hozzászólás) a Szolgáltató jogosult, de nem köteles ellenőrizni, és a közzétett tartalmak tekintetében a Szolgáltató jogosult, de nem köteles jogellenes tevékenység folytatására utaló jeleket keresni, és ezekért felelősséget nem vállal.

Szerzői jogok

A honlap teljes egésze (arculat, szövegek, képek, grafikai elemek stb.) szerzői jogvédelem alá esik, így kereskedelmi célokra másolni, módosítani, terjeszteni tilos!

 

5. A honlapon történő vásárlás

5.1. Megrendelés folyamata

A honlap termékbemutatási és online megrendelési lehetőséget biztosít a Felhasználók számára. A honlapon a Felhasználó menüpontok segítségével böngészhet. A termékek kategóriarendszerbe sorolva találhatók meg. Az Akciós termékek kategóriában az áruházban kapható összes akciós termék megtalálható. Minden terméknél külön-külön szerepel az akció kezdeti és lejárati dátuma, vagy a kezdeti dátum és a készlet erejéig megjelölés. A Többet olcsóbban menüpont alatt találja azokat a termékeket, amelyekre az áruház több darab rendelése esetén mennyiségi kedvezményt biztosít. Az Újdonságok menüpontban találhatók a honlap kínálatában újonnan megjelenő termékek.

A kategória nevére kattintva a benne szerelő termékek listája látható. Ha az adott kategóriában lévő összes termék nem fér ki egy oldalra, akkor a termékek felett és alatt lévő számok segítségével lehet lapozni. A termék listáról a részletes termék oldal a termék nevére klikkelve érhető el, itt tájékozódhat a megrendelni kívánt termék részletes jellemzőiről, áráról.

A honlapon lehetőség van kulcsszó alapján terméket keresni. A keresési feltételeknek megfelelő termék találatok a kategóriákhoz hasonlóan listaszerűen jelennek meg.

A választott termék a „Kosár” gomb segítségével helyezhető a kosárba, a gomb mellett a szükséges darabszám beállítható. A Felhasználó a kosár tartalmát a „Kosár” menüpont segítségével ellenőrizheti. Itt módosíthatja azt, hogy a kosárba tett termékből milyen mennyiséget kíván rendelni, illetve törölheti az adott tételt. A „Kosár ürítése” gomb segítségével lehetőség van a kosár teljes kiürítésére is. A Felhasználó a „Megrendelés” gombra klikkelve folytathatja a vásárlási folyamatot.

Második lépésként lehetőség van belépésre, regisztrációra, valamint regisztráció nélküli vásárlásra.

A regisztrációval történő vagy  a regisztráció nélküli vásárlás esetén az alábbi adatokat kell a Felhasználónak megadnia: e-mail cím, név, telefonszám, számlázási cím, valamint ha ettől eltér, a szállítási cím. Regisztrációhoz az előbbi adatokon felül egy jelszó megadása is szükséges. A megadott adatok kezeléséről az Adatkezelési tájékoztató oldalunkon tudhat meg többet (https://eskuvoidekor.com/shop_help.php?tab=privacy_policy).

A sikeres regisztrációról a Felhasználó e-mailben, és a honlapon kap visszajelzést. A Felhasználó a regisztrációjának törlését e-mailben kérheti a Szolgáltatótól az Elérhetőség oldalon található címen (https://eskuvoidekor.com/shop_contact.php), ez esetben új vásárláshoz újra kell regisztrálnia. A Felhasználó felelős az adatai frissítéséért, valamint köteles a Szolgáltatónak bejelenteni, ha tudomására jutott, hogy az adatai jogosulatlan félhez került, vagy azzal harmadik fél visszaélt.

Elfelejtett jelszó esetén a honlapon új jelszó kérhető a regisztrált e-mail címre.

Amennyiben a Felhasználó korábban regisztrált a honlapon, a megrendelési folyamat az e-mail címének és jelszavának megadásával folytatható.

A megrendelés következő lépéseként a Felhasználónak ki kell választania a számára megfelelő fizetési és szállítási módot. A Felhasználó egy összefoglaló oldal segítségével ellenőrizheti minden korábban megadott adatát, valamint a megrendelni kívánt termékeket és azok mennyiségét. Adatbeviteli hibák esetén a ceruza ikon segítségével javíthat a megadott adatokon. Ha mindent megfelelőnek talál, akkor a „Megrendelés elküldése” gomb segítségével véglegesítheti rendelését. Erről a honlapon és e-mailben is kap megerősítést. Amennyiben a megrendelés rögzítése után (pl.: a visszaigazoló e-mailben) észlel hibás adatot, azt haladéktalanul, de legfeljebb 24 órán belül köteles jelezni azt a Szolgáltató felé.

Megrendelési szándéktól függetlenül a Felhasználó a belépést a „Vásárló Belépés” ablak, vagy a „Belépés” menüpont segítségével végezheti el. Belépés után megjelenik egy „Adatok módosítása” menüpont, ahol a regisztráció során megadott adatait tudja módosítani, valamint a leadott megrendelésének adatait és állapotát követheti nyomon.

 

5.2. Ajánlati kötöttség, visszaigazolás

A Szolgáltató a Felhasználót 48 órán belül tájékoztatja a visszaigazolásról. Ha a Felhasználó nem kapja meg 48 órán belül a visszaigazolást, úgy a Felhasználó mentesül ajánlati kötöttsége alól, a megrendelt termékeket nem köteles átvenni. A szerződés megkötéséig, azaz a visszaigazolás kézhez kapásának időpontjáig a Felhasználót megilleti az ajánlat visszavonásának joga, amelyet az Elérhetőség oldalon (https://eskuvoidekor.com/shop_contact.php) található címeken jelezhet.

A visszaigazoló e-mail tartalmazza a vásárlás során megadott adatokat, a rendelési adatokat, a megrendelt termék(ek) nevét, árát, a választott fizetési és szállítási módokat, a rendelés sorszámát, valamint ezen felül a Felhasználó rendeléssel kapcsolatos megjegyzéseit.

5.3. A szerződés létrejötte

A szerződés megkötésére magyar nyelven van lehetőség. A megrendelés leadása elektronikus úton tett ajánlatnak minősül, amelyre Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak az irányadóak. A szerződés A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit.

A szerződés az automatikus visszaigazolás megérkezésével jön létre.

Ha a Szolgáltató az automata visszaigazoló e-mailen felül küld a Felhasználó részére egy második e-mailt (külön elfogadó e-mail) 48 órán belül, amellyel a Felhasználó ajánlatát elfogadja, akkor a szerződés az ajánlat a Szolgáltató általi elfogadásáról szóló külön e-mail megérkezésekor jön létre, és nem a megrendelés automatikus visszaigazolásáról szóló e-mail 48 órán belüli megérkezésével.

 

5.4. A szerződés iktatása

A honlapon keresztül kötött szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, a Szolgáltató azt nem iktatja, utólagosan nem hozzáférhető.

5.5. Számla

Cégünk elektronikus / papíralapú számlát állít ki.

 

5.6. Fizetés

  • Készpénzzel a helyszínen
  • Utánvétell
  • Banki utalással
  • Bankártyás fizetéssel (szolgáltató: Pay U)

A fizetés részleteiről a Fizetés oldalon tájékozódhat (https://eskuvoidekor.com/shop_contact.php)

 

5.7. Átvételi lehetőséges, Szállítás

Átvételi lehetőségek, szállítási módok:

  • futárszolgálat (FÁMA, GLS), részletesen a Szállítás oldalon tájékozódhat (https://eskuvoidekor.com/shop_contact.php)
  • Személyes átvétel Bemutató termünkben (Elérhetőség - https://eskuvoidekor.com/shop_contact.php)

A termék átvételekor a Felhasználó köteles megvizsgálni, hogy a termék sérüléstől mentes-e. Amennyiben sérülést tapasztal a csomagoláson vagy a terméken, a Felhasználó kérheti a futártól jegyzőkönyv felvételét, mert a termék futártól való átvételével, illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően a Felhasználó kizárólag elállási jogával élhet, ezért a kiszállítást végző személy távozása után a Szolgáltatónak utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni.

Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, illetve cseréjét a Szolgáltató díjmentesen biztosítja. Az átvételt követően észlelt sérülésért a Szolgáltató felelősséget nem vállal!

Szállítási költségek https://eskuvoidekor.com/shop_contact.php

Szállítási határidő: a látványterv/mintadarab elfogadását (azaz az utolsó módosítást követő 10 munkanap. Sürgősségi szolgáltatás igénybevétele esetén igénytől függően 5 vagy akár 3 munkanap.

A Szolgáltató - eltérő megállapodásának hiányában - a szerződés megkötését követően késedelem nélkül, de legkésőbb tíz munkanapon belül köteles a Fogyasztó rendelkezésére bocsátani (kiszállítani) a terméket. A Szolgáltató késedelme esetén a Fogyasztó jogosult póthatáridőt tűzni. Ha a Szolgáltató a póthatáridőn belül nem teljesít, a Fogyasztó jogosult a szerződéstől elállni. A Fogyasztó póthatáridő tűzése nélkül akkor jogosult a szerződéstől elállni akkor, ha a Szolgáltató a szerződés teljesítését megtagadta, vagy a szolgáltatás felismerhető rendeltetésénél fogva a meghatározott teljesítési időben - és nem máskor - kellett volna teljesíteni.

 

6. Elállási jog

Elállási/felmondási jog

Elállási jog gyakorlásának menete

Az e pontban foglaltak kizárólag a Ptk. szerint fogyasztónak minősülő, azaz szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró vásárlóinkra vonatkoznak.

A Fogyasztó

  1. a megrendelt áru a személyes vagy harmadik féltől történő, vagy
  2. több termék együttes megrendelése esetén, ha nem egyszerre történik a szállítás, az utolsónak szolgáltatott termék, vagy
  3. több darabból vagy részből álló termék megrendelése esetén, ha nem egyszerre történik a szállítás, az utolsónak szolgáltatott darab vagy rész, vagy
  4. meghatározott időszakon belül rendszeresen szolgáltatott termék esetében az első szolgáltatásnak az

átvételét követő 14. napig jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Ez a jog megilleti a szerződés megkötése (a termék megrendelése) és az átvétel időponja között is. Fentiek alól kivételt képeznek a megszemélyesített termékek, azaz ha olyan terméket rendelt, amit kifejezetten a Fogyasztó saját kívánságára, egyedi utasításai alapján állítottunk elő (lsd. 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet).A Fogyasztót megilleti a szerződés megkötése előtt az ajánlat visszavonásának joga is, azaz a szerződés megkötésére vonatkozó ajánlati kötelezettség megszüntetése is.

A Fogyasztó határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejártáig elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

Ha a Fogyasztó elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az Elérhetőség oldalon található címekre (https://eskuvoidekor.com/shop_contact.php). Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is.

Amennyiben a Fogyasztó az elállási nyilatkozatát elektronikus úton küldi meg, úgy arról haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül visszaigazolást küldünk.

Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, e-mail vagy telefaxon keresztül történő értesítés esetén az e-mail illetve a fax küldésének idejét vesszük figyelembe a határidő számítás szempontjából. A Fogyasztó levelét ajánlott küldeményként adja postára, hogy hitelt érdemlően bizonyítható legyen a feladás dátuma.

Az elállás/felmondás joghatásai

Ha a Fogyasztó eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Fogyasztó elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül a Szolgáltató visszatéríti a Fogyasztó által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy a Fogyasztó a Szolgáltatófelkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.)

A visszatérítés során a Szolgáltató az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmaz, kivéve, ha a Fogyasztó más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag a Fogyasztót semmilyen többletköltség nem terheli.

A Fogyasztó teendői elállás esetén

Ahhoz, hogy a Szolgáltató a termék vételárát minél előbb visszatéríthesse a Fogyasztónak, mihamarabb, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül a terméket vissza kell küldeni az Elérhetőség oldalon található címre.

A határidő betartottnak minősül, ha a Fogyasztó a 14 napos határidő letelte előtt elküldi (postára adja vagy az általa megrendelt futárnak átadja) a terméket.

A termék visszaküldésének költsége a Fogyasztót terheli.

Amennyiben a Fogyasztó kétséget kizáróan igazolja, hogy visszaküldte a terméket, úgy az igazolás, egyébként pedig a termék – a Szolgáltató által történő - átvételét követően haladéktalanul, de legfeljebb 14 napon belül visszatéríti a Szolgáltató a vételárat. (Természetesen amennyiben az igazolás kézhez vétele későbbi, mint a terméké úgy az előbbi időpont az irányadó.)

A Fogyasztó kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be, vagy a sérülésmentesen átadott termékben sérülés keletkezik.

 

Elállási/felmondási jog alóli kivételek (ezekben az esetekben nem gyakorolhatja a Fogyasztó az elállási és felmondási jogát):

  • Olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet kizárólag a Fogyasztó személyéhez van kötve, azaz A Fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére lett előállítva
  • Olyan termék esetében, amely egyértelműen a Fogyasztó személyére lett szabva (pl. egyedileg feliratozott termékek).
  • Romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék.
  • Olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontás után nem küldhető vissza.
  • Olyan termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel.

További kivételek:

  • A székszoknyák és kész, legyártott, személyre szabott termékek esetén, ha a megrendelő részéről szerződésbontás történik, az előre fizetett összeg nem térítendő vissza.
  • A Szolgáltató lehetőséget biztosít arra, hogy a Fogyasztó a korrektúrát (grafikai terv) többszörösen is leellenőrizze. A korrektúra jóváhagyása után a szövegben előforduló bárminemű hibáért (így például a helyesírási hibák, elírások, rossz időpont, túl kicsi betűk stb.) a Szolgáltató  nem vállal felelősséget. Az esetleges újragyártás költsége ilyen esetben a Vásárlót terheli.

 

7. Szavatosság

Szavatosság

Kellékszavatosság

Esetleges hibás teljesítésünk esetén a Fogyasztónak jogában áll kellékszavatossági igényt érvényesíteni a Szolgáltatóval szemben a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény rendelkezéseinek megfelelően.

Fogyasztói szerződés esetén a Fogyasztónak minősülő Felhasználó az átvétel időpontjától számított 2 éves elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényeit, azokért a termékhibákért, amelyek a termék átadása időpontjában már léteztek. Két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogainak érvényesítésére már nincs lehetőség.

Nem a Fogyasztóval kötött szerződés esetén a Felhasználó az átvétel időpontjától számított 1 éves elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényeit.

A Felhasználó hibás teljesítés esetén az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:

  • Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha ezek közül a Felhasználóáltal választott igény teljesítése lehetetlen vagy aránytalan többletköltséggel járna.
  • Ha a Felhasználó a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását, vagy a hibát a Szolgáltató költségére is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja, vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat.
  • Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban a Felhasználónak kell viselnie, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a Szolgáltató adott okot.

Annak érdekében, hogy a fent említett lehetőségekkel a Felhasználó élni tudjon, köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de legkésőbb a hiba felfedezésétől számított 2 hónapon belül közölnie a Szolgáltatóval.

A teljesítést (vagyis a kiszállítást, átvételt követő) követő 6 hónapon belül felismert hiba esetén vélelmezni kell, hogy a hiba már a teljesítés időpontjában fennállt, kivéve, ha e vélelem a hiba jellegével, vagy a termék természetével összeegyeztethetetlen.  Ez alól kivételt képez, ha a termék hibája kétséget kizáróan az átadást követően keletkezett, illetve a hiba oka a termék nem rendeltetésszerű használatának következménye, és ezt a Szolgáltató bizonyítani is tudja.

A teljesítést követő 6 hónap elteltével a bizonyítási teher megfordul, ami azt jelenti, hogy vita esetén a Felhasználónak kell bizonyítania, hogy a hiba már a teljesítés időpontjában fennállt.

Termékszavatosság

Termékszavatosság kizárólag ingó dolog (termék) hibája esetén merülhet fel. Ez esetben a Fogyasztónak minősülő a Felhasználó – választása szerint – az előző (Kellékszavatosság) pontban meghatározott jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Termékszavatossági igényként a Felhasználó kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

A termék akkor minősül hibásnak, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

A Felhasználó a termékszavatossági igényét a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított 2 éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

A Felhasználó a termékszavatossági igényét kizárólag a termék gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja.

A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén a Felhasználónak kell bizonyítania.

A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:

  • a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy
  • a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy
  • a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

Ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthető. Termékszavatossági igény eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a Felhasználó a gyártóval szemben érvényesítheti.

8. Jogérvényesítési lehetőségek

Panaszügyintézés helye, ideje, módja

A termékeinkkel, tevékenységünkkel kapcsolatos fogyasztói kifogásait az alábbi elérhetőségeken terjesztheti elő:

  • Név: Bihari Orsolya
  • Levelezési cím: 1046 Budapest, Türr István u. 17.
  • Telefonszám: +36 20 378 9787
  • E-mail cím: orsidekor@gmail.com

A szóbeli panaszt, amennyiben arra lehetőségünk van, azonnal orvosoljuk. Ha a szóbeli panasz azonnali orvoslására nincs lehetőség, a panasz jellegéből adódóan, vagy ha Ön a panasz kezelésével nem ért egyet, akkor a panaszról jegyzőkönyvet – melyet öt évig, a panaszra tett érdemi válaszával együtt - veszünk fel, melyből egy példányt személyesen közölt (üzlethelyiségben) szóbeli panasz esetén helyben átadunk Önnek, vagy ha ez nem lehetséges, akkor az alábbiak szerint járunk el.

A telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési szolgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panasz esetén legkésőbb az érdemi válasszal egyidejűleg megküldjük Önnek a jegyzőkönyv másolati példányát. A telefonon, vagy más hírközlési eszköz segítségével rögzített panaszt egyedi azonosítóval látjuk el, mely a későbbiekben egyszerűsíti a panasz visszakeresését.

Minden egyéb esetben az írásbeli panaszra vonatkozó szabályok szerint járunk el.

Az írásban érkezett panaszt 30 napon belül érdemben megválaszoljuk. Az intézkedés jelen szerződés értelmében a postára adást jelenti.

A panasz elutasítása esetén az elutasítás indokáról tájékoztatjuk.

Egyéb jogérvényesítési lehetőségek

Amennyiben a fogyasztói jogvita a tárgyalások során nem rendeződik, az alábbi jogérvényesítési lehetőségek állnak az ön rendelkezésére:

  1. Panasztétel az Ön lakhelye szerinti járási hivatalnál (https://jarasinfo.gov.hu),
  2. Panasztétel a fogyasztóvédelmi hatóságnál,
  3. Békéltető testület eljárásának kezdeményezése a Szolgáltató székhelye szerinti Békéltető Testületnél: Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Békéltető Testületnél (Pest Megyei Békéltető Testület). A Szolgáltatót jogszabályban foglalt kötelezettség terheli (1997. évi CLV. törvény (Fgytv.) 29. § (11)) együttműködni a békéltető testületi eljárásban. Mivel a Szolgáltató telephelye vagy fióktelepe nem a területileg illetékes békéltető testület szerinti megyébe van bejegyezve, a Vállalkozás együttműködési kötelezettsége a fogyasztó igényének megfelelő írásbeli egyezségkötés lehetőségének felajánlására terjed ki.
    • Elérhetőségei:
      • Honlap: http://www.panaszrendezes.hu/
      • Cím: 1119 Budapest, Etele út 59-61. II. em. 240.
      • Telefon/Fax: +36 1 269 0703, +36 1 784 3076, +36 1 784 3149
      • Email: pmbekelteto@pmkik.hu
      • Levelezési cím: Pest Megyei Békéltető Testület, 1364 Budapest, Pf.: 81

Bírósági eljárás kezdeményezése

Online vitarendezési platform: Az Európai Bizottság létrehozott egy honlapot, amelybe a fogyasztók beregisztrálhatnak, így ezen keresztül lehetőségük nyílik arra, hogy online vásárláshoz kapcsolódó jogvitáikat ezen keresztül rendezzék egy kérelem kitöltésével, elkerülve a bírósági eljárást. Így a fogyasztók tudják érvényesíteni jogaikat anélkül, hogy például a távolság meggátolná őket ebben. Ha Ön panaszt kíván tenni egy, az interneten vásárolt termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatban, és nem akar feltétlenül bírósághoz fordulni, igénybe veheti az online vitarendezés eszközét. A portálon Ön és a kereskedő, akivel szemben panasszal élt, közösen kiválaszthatják a panasz kezelésével megbízni kívánt vitarendezési testületet. Az online vitarendezési platform itt érhető el: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show&lng=HU

9. Egyéb

9.1. ÁSZF, árak módosítása

A Szolgáltató jelen ÁSZF-et, a honlapon forgalmazott termékek árait és egyéb feltüntetett árakat nem visszamenőleges hatállyal bármikor módosíthatja, a módosítás a honlapon történő közzétételt követően lép életbe, és csak az életbe lépést követő tranzakciókra érvényes.

9.2. Technikai korlátok

A honlapon történő vásárlás feltételezi a Felhasználó részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. A Szolgáltatót nem terheli felelősség, ha bármilyen működési hiba észlelhető az internetes hálózatban, ami megakadályozza a honlap működését és a vásárlást.

9.3. Adatvédelmi szabályzat

A szolgáltató adatvédelmi szabályzata a következő címen érhető el: https://eskuvoidekor.com/shop_help.php?tab=privacy_policy

 

Jelen Általános Szerződési Feltételek hatályba lépésének ideje

 

Jelen Általános Szerződési Feltételek hatályba lépésének ideje

Jelen Általános Szerződési Feltételek hatályba lépésének ideje: 2019.02.21.


Adatkezelési tájékoztató
Általános információk

Adatkezelő neve: elérhetőségek menüpont alatt

9.2. Adatkezelő címe: elérhetőségek menüpont alatt
9.4. Adatkezelő elérhetősége: elérhetőségek menüpont alatt
9.5. Az Adatkezelés megnevezése: Adatkezelés a felhasználók önkéntes, tájékozott, és határozott hozzájárulása alapján, az internetes Honlapon regisztrált Igénybevevők esetében.

9.6. Az Adatkezelés jogalapja: 2011 évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján az érintett önkéntes hozzájárulásával.

A kezelt Adatok köre

a) Az Igénybevevő által megadott Személyes Adatok, melyekhez kizárólag az Igénybevevő és az Adatkezelő rendelkezik hozzáféréssel.
b) Az Igénybevevő megrendelései, melyekhez kizárólag az Igénybevevő, illetve az Adatkezelő rendelkezik hozzáféréssel.
c) A Honlapra történő belépéstől számítva az Igénybevevő tevékenysége (különösképpen az általa megtekintett oldalak), valamint számítógépének IP-címe, a látogatás kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben – az Igénybevevő számítógépének beállításától függően – a böngésző és az operációs rendszer típusa. A fenti adatokat a rendszer automatikusan naplózza. A naplófájlok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, azokhoz kizárólag az Adatkezelő férhet hozzá.
d) A Honlapon regisztrált Igénybevevők jelszavait az Adatkezelő kódolt formában tárolja; elfelejtett jelszó esetén a jelszó Igénybevevő részére történő újbóli megküldésére nincs lehetőség, kizárólag annak módosítására. A jelszó módosítását az Igénybevevő kezdeményezheti a Honlapon található jelszó emlékeztető segítségével. Új jelszó létrehozására vagy módosításra kizárólag az Igénybevevő jogosult. A fentiekre tekintettel az Adatkezelő a jelszólétrehozásra és módosításra irányuló szóbeli, vagy írásbeli kéréseket megtagadja.

Az Adatkezelés célja
  •  Az Igénybevevő által megadott Adatok esetében az Adatok kezelésének célja az Igénybevevő jogosultságának ellenőrzése.
  •  Az Adatokat az Adatkezelő statisztikai célokra, továbbá email értesítések, hírlevelek küldésére felhasználhatja, melyhez az Igénybevevő hozzájárul. Az Adatok ilyen célú felhasználását az Igénybevevő – a hírlevélről történő leiratkozással – megtilthatja.
  • A Honlap használata során a naplófájlban rögzítésre kerülő Adatok esetében az Adatok tárolása kizárólag statisztikai célokat szolgál.
  • Az Adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a Személyes Adatokat nem használja, az Igénybevevő Személyes Adatait Harmadik Személynek kizárólag az Igénybevevő előzetes és tájékozott Hozzájárulása esetén adhatja át. A jelen pontban szabályozottak nem vonatkoznak az esetleges, törvény alapján kötelező Adattovábbításokra.
Az Adatkezelés időtartama
  • Az Adatkezelő jogosult az Igénybevevő Adatait kezelni, amíg az Igénybevevő regisztrációja törlését nem kezdeményezi a Szolgáltatónál, mint Adatkezelőnél. A törlési igény beérkezésétől számított 5 munkanapon belül az Adatkezelő a Személyes Adatok törlését megkezdi. Az Adatkezelő az adatbázisból kizárólag az Igénybevevő Személyes Adatait törli, az Igénybevevő, mint felhasználó tevékenysége nem tartozik a törlés hatálya alá. Az Igénybevevő által a Honlapon folytatott tevékenység naplófájljai a Személyes Adatok törlését követően névtelenül és azonosíthatatlanul az adatbázisban maradnak, amely kizárólag statisztikai célokat szolgál. A Személyes Adatok törlése után a törlés visszavonására, korábbi adatok helyreállítására az Adatkezelő lehetőséget nem biztosít.
  •  Amennyiben az Igénybevevő jogellenesen, megtévesztően használ Személyes Adatot, vagy bűncselekményt valósít meg, akkor a Honlap Felhasználási Feltételekben biztosított módon az Adatkezelő - a regisztráció törlésével egyidejűleg - Igénybevevő valamennyi Személyes Adatát a tudomásszerzést követően haladéktalanul, az Igénybevevő előzetes értesítése nélkül, azonnal törölheti.
  •  Az Adatkezelő a jelen ÁSZF 7. fejezetében meghatározottak szerint átmenetileg korlátozhatja az Igénybevevő működését a Honlapon. Ez esetben Személyes Adat törlésére nem kerül sor.
A Személyes Adatok törlése

Az Igénybevevő Személyes Adatainak törlésére irányuló igényét elektronikus levélben az „vendegajandek(kukac)gmail.com” címre köteles eljuttatni. Az Adatkezelő a törlési igény beérkezésétől számított 5 (öt) munkanapon belül törli a Személyes Adatokat. Törlés esetén a törölt Személyes Adatok nem állíthatóak helyre.

Személyre szabott reklámok/tartalmak

 A Szolgáltató – az Igénybevevő hozzájárulásával - napi rendszerességgel küldhet ki olyan ajánlatokat, hírleveleket, értesítéseket, amelyek a regisztrált Igénybevevők tájékoztatását szolgálják. A kimenő, értesítő levelek, ajánlatok személyre szabott ajánlatnak minősülnek, amelyek érvényességüket vesztik a megadott határidőn túl, továbbá ha a meghirdetett Termék készlete kimerül. A hírlevél küldő rendszerről az Igénybevevő előzetes értesítés nélkül – a hírlevélről történő leiratkozással – leiratkozhat, amellyel a Honlapról küldött tájékoztatók, hírlevelek küldését megtilthatja.
 A Szolgáltató kizárólag regisztrált email címekre küld hírlevelet, megvásárolt vagy egyéb forrásból megszerzett vagy összegyűjtött email címeket hírlevél küldésre nem használ fel. A Szolgáltató – figyelemmel a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. tv. 6. § (1) bekezdésének rendelkezésére - hírlevelet kizárólag abban az esetben küld természetes személy által létrehozott email címre, amennyiben a hírlevél címzettje ahhoz előzetesen egyértelműen és kifejezetten hozzájárult.

Az adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége

Az Adatkezelő fenntartja magának a jogot, hogy jelen Adatkezelési Szabályzatot az Igénybevevő előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Az Igénybevevő a Szolgáltatás Adatkezelési Szabályzat módosításának hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított Adatkezelési Szabályzatot.

Az Igénybevevő jogai Személyes Adatai kezelésével kapcsolatban

Személyes Adatai kezeléséről az Igénybevevő tájékoztatást kérhet. Az Adatkezelő tájékoztatást nyújt az Igénybevevőnek az általa kezelt Személyes Adatairól, az Adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az Adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az Adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az Igénybevevő Adatait. A tájékoztatás iránti kérelmet írásban levélben az itt található címre kell eljuttatni, amelyre az Adatkezelő 25 napon belül választ ad.

b) Az Igénybevevő kérheti Személyes Adatai törlését, a jelen Adatkezelési Szabályzatban meghatározottak szerint.

Jogérvényesítési lehetőségek

Az Igénybevevő jogérvényesítési lehetőségeit a 2011. évi CXII. törvény (Adatvédelmi törvény), valamint a Ptk. rendelkezései alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti az alapvető jogok biztosának segítségét is (Alapvető Jogok Biztosának Hivatala)

Kontakt

Gyártási idő: a látványterv/mintadarab elfogadásától (az utolsó módosítástól) számított 10 munkanapon belül

 

Sürgősségi szolgáltatás igénybevételével (kiválasztható a rendelési folyamat során): a látványterv/mintadarab elfogadásától (az utolsó módosítástól) számított 3/5 munkanapon belül

Cégnév:               Kacatkert Kft.

Székhely:            2193 Galgahévíz, Május 1 u 21

Személyes átvétel itt:   1046 Budapest, Türr Isván u. 17. (Az értesítő SMS-ben megjelölt időpontokban.)

Telefon:              +3620378-9787

E-mail:  orsidekor [kukac] gmail.com

Weboldal:           https://eskuvoidekor.com

Áruház neve:    Orsi Dekor

Adószám:           13897884-2-13

Cégjegyzék szám:           13-09-111728

A vállalkozást nyilvántartásba vévő Cégbíróság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság

Bankszámlaszám:            1040 0023 5052 6683 6969 1002 (bank?)

Kapcsolattartó neve:     Bihari Orsolya

Kapcsolattartó telefonszáma:   +36-20/378-9787

Kapcsolattartó e-mail címe:        orsidekor [kukac] gmail.com

Webhosting szolgáltató:              UNAS Online Kft.

H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu

A minimum rendelés összege Bruttó 1 800 Ft!

Elállási/Felmondási nyilatkozatminta
  1. melléklet a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelethez

Elállási/Felmondási nyilatkozatminta

(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

 

 

Címzett:3  ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:4

…………………………………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………………………………

 

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:5

…………………………………………………………………………………………………

A fogyasztó(k) neve:

…………………………………………………………………………………………………

A fogyasztó(k) címe:

…………………………………………………………………………………………………

A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén):

…………………………………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………………………………

Kelt: ……………………………………………………………………………………………

 

---------------------------------------------

 

3 Itt szükséges a vállalkozás nevének, postai címének, és – ha van – telefonszámának, telefax-számának és elektronikus levelezési címének megjelölése.

4 Itt szükséges a szerződés tárgyául szolgáló termék vagy szolgáltatás megjelölése

5 A megfelelő jelölendő

Hogyan vásároljon?
Általános információk

Általános információk

Kérjük, alaposan olvasd el a termékleírásban és az alatta szereplő információkat!

Ha ezek után is kérdésed van egy termékről, kattints a termék képe mellett található kérdőjel gombra, vagy írj nekünk az orsidekor(kukac)gmail.com email címre.

A gyártási idő 10 munkanap. Van, hogy ennél hamarabb is elkészül a megrendelés, de ezt 100%-osan garantálni csak sürgősségi felár elfogadása esetén tudjuk, ezért amennyiben rövidebb határidővel van szükséged a termékekre, kérjük, jelezd nekünk a rendelési folyamat legvégén található Megjegyzés rovatban, hogy elfogadod a sürgősségi díjat.

Amennyiben személyre szabott terméket rendelsz, a gyártás előtt minden esetben küldünk egy látványtervet emailben. A minta megtekintése után lesz lehetőséged módosítást kérni vagy esetleg törölni a rendelést. A kért darabszámot csak akkor kezdjük gyártani, ha jóváhagytad a mintát. Kérjük, csak akkor hagyd jóvá, ha alaposan megnézted, mert a gyártás megkezdése után további módosítást nem áll módunkban elfogadni, illetve a rontott termékek újragyártásának költsége is téged fog terhelni (ÁSZF 6. pont)

A rendelés menete

A rendelés menete

A termékoldalon a termék ára alatt szereplő mennyiség a minimum rendelési mennyiséget jelenti. (Amennyiben ennél kisebb darabszámra van szükséged, írj nekünk, és kérj egyéni árajánlatot!)

Ebben a mezőben megadhatod, hogy hány darab terméket szeretnél rendelni. Kattints a „Kosárba tesz” gombra, majd az oldal tetején lévő kosár ikonra. Ha minden rendben, a „Megrendelés” gombra kattintva tudsz továbblépni.

A következő oldalon eldöntheted, hogy regisztrált vásárlóként vagy regisztráció nélkül szeretnél vásárolni.

Ezután következik a szállítási és fizetési módok kiválasztása. Ezekről részletesebb információt itt találsz (https://eskuvoidekor.com/shop_contact.php). Ugyanennél a lépésnél írhatsz be kuponkódot, és tölthetsz fel grafikát, szöveget is az egyedi kivitelezésű termékekhez.

Az utolsó oldalon még egyszer ellenőrizheted a megrendelés adatait, és a Megjegyzés rovatban beírhatsz minden plusz információkat a kivitelezéssel kapcsolatban.

Vásárlás menete

Vásárlás menete

Az áruházban található termékek között a  „Termékek” menüpont segítségével böngészhetsz. Először az áruházban található kategóriákat láthatod. Ha olyan kategóriába lépsz, ahol termékek találhatók, akkor ott megtekintheted a termékek rövid leírását, árát, egyéb választható tulajdonságait stb.

A kosár jelre kattintva a terméket a kosárba helyezheted. Ha az adott kategóriában lévő összes termék nem fér ki egy oldalra, akkor a termékek felett és alatt lévő számok segítségével lapozhatsz.

Az „Akciós termékek” kategóriában az áruházban kapható összes akciós termék megtalálható. Minden terméknél külön-külön szerepel az akció kezdeti és lejárati dátuma, vagy a kezdeti dátum és a „készlet erejéig” megjelölés.

Ha bővebb információt szeretnél kapni a termékről, akkor kattints a termék képére vagy nevére. Ekkor a termék oldalára jutsz el, ahol a termékről részletesebb tájékoztatást kaphatsz.

Lehetőség van keresésre is. Egyszerű keresés esetén csak a kereső szót kell megadnod, és ha valamely termék megfelel ennek, akkor a rendszer megjeleníti. Összetett keresés esetén a kereső szó mellett megadhatod, hogy melyik kategóriában, és a termék mely tulajdonságában kívánsz keresni. A keresés eredményeképpen a termékek ugyanúgy jelennek meg, mint a „Termékek” menüpont esetén. Ugyanúgy lehetőség van lapozásra, és a termék részletes tulajdonságainak megtekintésére is.

A kosár tartalmát a „Kosár” menüpont segítségével is ellenőrizheted. Itt módosíthatod azt, hogy a kosárba tett termékből milyen mennyiséget kívánsz rendelni, illetve törölheted az adott tételt. Lehetőség van a kosár teljes kiürítésére is. Ha a megrendelés mellett döntesz, kattints a „Megrendelés gombra.

Megrendelés előtt beléphetsz a rendszerbe. Ezt csak akkor tudod megtenni, ha regisztrálod magadat, amit a „Regisztráció” menüpont alatt tudsz megtenni (https://eskuvoidekor.com/shop_reg.php). A regisztrációt a „Regisztráció” menüpont alatt találod, ahol a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatokat kell megadnod. A regisztrációt az e-mail cím azonosítja, azaz minden e-mail címet csak egyszer lehet regisztrálni. A regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár!

Regisztrálni tudsz a már létező Facebook- vagy Google-fiókoddal is, ehhez csak a megfelelő gombra kell kattintani a regisztrációs felületen, majd azonosítás után meg kell adnod elérhetőségeidet is. A regisztráció után már saját Facebook- vagy Google-fiókoddal is be tudsz lépni.

Ha már regisztrált vásárló vagy, de elfelejtetted a jelszavadat, használd a jelszó emlékeztetőt. Ha itt megadod a regisztrált e-mail címedet, akkor egy ideiglenes jelszót küldünk e-mailben neked. Ezután mindenképpen módosítsd a jelszavadat!

Jelszavaiddal kapcsolatosan különösen ügyelj arra, hogy ne használd ugyanazt a jelszót két oldalon, ne legyen könnyen kitalálható, és hozzád köthető!

A belépést a „Belépés” menü segítségével végezheted el. Itt vagy add meg regisztrált e-mail címedet és jelszavadat, majd nyomd meg a „Belép” gombot, vagy kattint a „Belépés Facebookkal” vagy „Belépés Googlelal” gombokra. Ha sikeres a belépés, akkor ebben az ablakban megjelenik a regisztrált e-mail címed és a „Kilépés” gomb, amely segítségével elhagyhatod az áruházat.

A vásárlói profilodat törölni a „Profil” menüpont alatt tudod.

Ha kosár oldalon a „Megrendelés” gombra klikkelsz és be vagy lépve, akkor eljutsz a „Fizetési, Szállítási és Egyéb lehetőségek” oldalra, ahol ki kell választanod a neked legmegfelelőbb lehetőségeket. Ha elkészültél, nyomd meg a „Tovább” gombot. Ekkor megjelenik a megrendelésed összes adata, amelyet ellenőrizned kell. Ha minden rendben van, akkor a „Megrendel” gombot megnyomva véglegesítheted a megrendelést.

Megrendelésed állapotát a megrendelés lezárásáig figyelemmel kísérheted a „Megrendelés követés” menüpont segítségével. Itt megtalálhatod az összes eddigi megrendelésedet is, amit az áruházban elküldtél. Minden megrendelés egy egyedi megrendelés számmal azonosítható. A megrendelést a „Megrendelés követés” menüből bármikor ki is nyomtathatod.

Termékek és árak

Termékek és árak

A webáruházban megtalálható valamennyi terméket megvásárolhatod online. A termék ismertetőjénél megtalálod a termék leírását, méreteit és fogyasztói árát, amely az ÁFA-t is magában foglalja, azonban a szállítási költséget nem! A minimum rendelési érték bruttó 1800 forint.

Bérlés esetén kauciót vagy köteles fizetni, amely a termék értékének két és félszerese. Amennyiben a bérlés során a termék megsérül vagy eltűnik, a kaucióból vonjuk le az okozott kárt.

Megrendelések

Megrendelések

Megrendeléseidet minden nap 0-24 óráig fogadjuk, és munkanapokon 8.00-16.00 között dolgozzuk fel.

A kosár tartalmát szabadon változtathatod. Kérjük, ellenőrizd a kosárba helyezett termékeket és annak árait is. Amennyiben kereskedelmi mennyiséget kívánsz vásárolni, kérjük személyesen vedd fel velünk a kapcsolatot egyedi szerződés céljából.

Abban az esetben, ha rendelésed feldolgozásakor mindent rendben találunk, visszaigazoló levelet küldünk, és teljesítjük azt. Az elállással kapcsolatosan a továbbiakban kapsz bővebb tájékoztatást.

Ha bármilyen akadályát látjuk a rendelés teljesítésének, vevőszolgálati munkatársunk e-mailben, vagy telefonon keres meg téged. (Ezért is javasoljuk regisztrációkor minden mező kitöltését.) Amíg vevőszolgálati munkatársunk nem tudja felvenni veled a kapcsolatot, a megrendelés elfogadását felfüggesztjük. Vevőszolgálati munkatársunk 2 munkanapon belül minimum két alkalommal ismételten megkísérli felvenni veled a kapcsolatot. Ha ez nem jár sikerrel, a harmadik munkanapon töröljük a megrendelést.

Reklamáció

Reklamáció


A megrendelt terméke(ke)t gondosan csomagolva adjuk át szállításra. Kérjük, hogy átvételkor a futár előtt alaposan vizsgáld meg a csomagot, és ha sérülést észlelsz, kérd jegyzőkönyv felvételét, és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!


Az elállási jog gyakorlása során mint megrendelő, köteles vagy jóhiszeműen eljárni, és az elállási jogodat rendeltetésének megfelelően gyakorolni, ugyanis ezen jog gyakorlása nem vezethet a joggal való visszaéléshez a Megrendelő részéről (Polgári törvénykönyv 5. §.). Az elállással kapcsolatosan a továbbiakban kapsz bővebb tájékoztatást.

A vásárlástól való elállás joga

A vásárlástól való elállás joga

A Fogyasztó (vevő, megrendelő) a megrendelés időpontjától kezdve az áru kézhezvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Szolgáltató (eladó, szállító) köteles a termék vételárát (a szállítási költséget is beleértve, kivéve, ha nem az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos szállítási módot választottad) haladéktalanul, de legkésőbb a termék visszaszolgáltatást követő 14 napon belül az eredeti fizetési módnak megfelelően visszatéríteni (kivéve, ha más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adod; ez esetben semmilyen többletköltség nem fog terhelni téged).

A vásárlástól való elállás jogának érvényesítésekor az elállásból eredő szállítási költséget neked kell fizetni. Az elállási jogot minden, a webshopban vásárolt termékre érvényesítheted, akár személyesen, akár futár útján vetted át.

Utánvéttel vagy portóval feladott terméket elállás esetén nem áll módunkban átvenni tőled. Ha az elállás tárgyát képező termék az átvételt követően sérült, vagy annál jobban használt állapotban van, ami a termék jellegének, tulajdonságának vagy működésének megállapításához szükséges, akkor az ebből fakadó kárunkat érvényesíteni fogjuk.

Olyan egyedi termékek (meghívó, köszönetajándék csoki egyedi kívánságra gyártott és rendelt termék esetén) és szolgáltatások esetén, amelyek külön kívánságodra egyedileg lettek legyártva, beszerezve, nem érvényesíthető a vásárlástól való elállás joga.

Az elállási joggal kapcsolatos részletes tudnivalókat az ÁSZF-ben találod meg.