Rendeljen közvetlen a gyártótól. Tel:+3620378-9787

Gyártási és szállítási idő

A rendelés leadása előtt kérjük, alaposan olvasd el az elkészülésre és szállításra vonatkozó határidőket, mert az ebből fakadó esetleges kellemetlenségekért nem vállalunk felelősséget!

 

A nem személyre szabott termékek gyártását 10 munkanapos határidővel vállaljuk, a szállítási idő ezen felül 1-2 munkanap. Törekszünk rá, hogy az elkészülési/összekészítési időt lerövidítsük, és gyakran elő is fordul, hogy hamarabb elkészül a termék, de mindenképp a 10+2 munkanappal érdemes számolni és legalább ennyivel az esküvő előtt megrendelni a szükséges dolgokat.

 

Személyre szabott termékek esetében a 10 munkanap onnantól számítódik, hogy jóváhagytátok az emailben küldött mintát, érdemes tehát figyelni a bejövő emaileket és gyorsan reagálni, mert ezzel lerövidülhet az elkészülési idő.

 

Rövidebb határidővel is tudjuk vállalni a megrendelést, ekkor a leadás idejétől függetlenül előre vesszük a termékeidet. Ez 3-5 munkanapot jelent, és 5000 Ft/3000 Ft egyszeri SOS díj megfizetése ellenében lehetséges.

 

Kérjük, amennyiben szeretnéd igénybe venni az SOS szolgáltatást, a rendelési folyamat végén, a szállítási és fizetési adatok megadása után választható menüpontban jelezd nekünk, hogy elfogadod a felárat.

 

Az SOS szolgáltatás díját a választott fizetési móddal, a rendelési összeggel együtt kell rendezni, tehát személyesen átvételkor, utánvétel esetén a futárnál, átutalás esetén pedig annyival többet kell átutalni.

Bankkártyával az SOS felár kiegyenlítése nem lehetséges, ezért kérjük, jelezd nekünk a rendelési folyamat legvégén lévő Megjegyzés rovatban, hogy azt átutalással vagy utánvétellel kívánod rendezni.

 

Szállítási információk:

A szállítás a rendelt termékek súlya alapján kalkulálódik. A díjszabási táblázatot az Információk menüpont Szállítás füle alatt találod.

 

Felhívjuk a figyelmedet, hogy amennyiben az átutalásos fizetési módot választod, úgy a szállításnál kedvezményre számíthatsz!