Retró tandem ujjlenyomatfa

Retró tandem ujjlenyomatfa
Megjegyzés

fontos információ a számunkra 

Mérete
3 800 Ft

Ha szeretitek a régi idők stílusát, válasszátok esküvőtökre emlékül ezt a retró ujjlenyomatfát!

A szöveg színe és betűtípusa választható. Ezeket a névvel és a dátummal együtt a rendelés végén lévő Megjegyzés rovatban tudod feltüntetni.

 

A terméket 250 g-os kartonpapírra nyomtatva készítjük el számotokra.

 

Igazán egyedi és maradandó emléket szerezhettek magatoknak és szeretteiteknek, ha esküvőtökön megkéritek vendégeiteket, hogy ujjaikat használva, színes tintapárnák segítségével, közösen készítsenek Nektek egy különleges ujjlenyomatfát.  

 

Jó tanács: A festékek vízbázisúak, könnyedén eltávolíthatók az ujjakról, de a vendégek kényelmét szem előtt tartva, ajánlott nedves törlőkendő előzetes kihelyezése.

 

Az ujjlenyomat fa roppant szórakoztató módja annak, hogy évek múlva is felidézzétek a szép emlékeket az esküvőn. Vidám kezdése az esküvői vacsorának, hiszen a vendégeknek már az este kezdetén lehetőséget biztosít az ismerkedésre, ezáltal segít közvetlen, oldott hangulatot kialakítani. Biztosak lehettek benne: mindenki vidáman fog tolongani, hogy elhelyezze ujjlenyomatát vendégkönyvetekben.


Kérjük, a rendelési folyamat végén a Megjegyzés rovatba írjátok bele a nevet és a dátumot, valamint igény esetén a választott betűtípust.

 

Az ujjlenyomatfához többféle színű és árnyalatú tintapárnákat az alábbi linken találsz: https://eskuvoidekor.com/Tintaparna-ujjlenyomat-fahoz-tobb-szinben

 

Részletek

Érdemes a vendégkönyves asztal mellé nedves törlőkendőt és szemetest kirakni, hogy a vendégek könnyen megtisztíthassák az ujjukat a festéktől.

Az esküvő után tedd üveglappal fedett keretbe az ujjlenyomatfát, így a pecsétek színe sokáig megmarad.

Kiváló ajándék lehet tanároknak, óvónéniknek, távozó kollégáknak, de adhatod születésnapra, évfordulókra, lánybúcsúra is - mindenhol garantált siker!

Adatok
Cikkszám
881301
Hasonló termékek