Rendeljen közvetlen a gyártótól. Tel:+3620378-9787

Ujjlenyomatfa

Mi az ujjlenyomatfa?

Egy kreatív, egyedi esküvői vendégkönyv, melyet a násznép játékos módon, közösen dekorál ki számotokra ujjlenyomatokkal, színes tintapárnák segítségével. Az esküvőt követően, bekeretezve bájos dísze lehet otthonotok falának, így mindig emlékeztet Titeket a Nagy Napra, szeretteitekre és barátaitokra.

Böngésszetek és találjátok meg stílusotoknak megfelelő ujjlenyomatfát! Különböző minták és méretek közül választhattok, de egyedi elképzeléseiteket is megvalósítjuk.


Többféle ujjlenyomatfa

4 200 Ft
 

Ujjlenyomatfáinkkal kreatív módon emlékezhettek meg a Nagy Napról, kínálatunkban fa mintás, férj és feleséget ábrázoló, romantikus tájképbe rejtett ujjlenyomatfákat és még megannyi kivitelezést találtok, így biztosak vagyunk benne, hogy megtalláljátok majd a hozzátok leginkább passzolót!

Az ujjlenyomatfához használható festékek vízbázisúak, könnyedén eltávolíthatók az ujjról egy törlőkendővel. Az ujjlenyomatfa roppant szórakoztató módja annak, hogy évek múlva is felidézzétek a szép emlékeket. Biztosak lehettek benne, hogy minden vendég boldogan fog tolongani az ujjlenyomatfátoknál, hogy ott hagyja az ujjlenyomatát. 

Ha egyedi elképzelésetek van mi azt is megvalósítjuk Nektek, kéréseitekkel forduljatok hozzánk bizalommal!