Kövess minket! | Inspirációk, tippek, közösség

 

Időpontfoglalás

Kinéztél valamit, amire élőben is kíváncsi vagy? Szeretnéd, hogy mi díszítsük fel az esküvőd helyszínét?

Foglalj időpontot és gyere el bemutatótermünkbe, hogy segíthessünk! 

Hívj minket az alábbi telefonszámon, és egyeztessünk: +3620/378 9787 vagy írj emailt orsidekor@gmail.com . Időpontok hétfötől csütörtökig 8-17 ig.

Partnereink

 


divattervező Fekete Ildikó

 

Hírlevél
Bankkártyás fizetés

Ujjlenyomatfa


Mi az ujjlenyomatfa?

 

Egy kreatív, egyedi esküvői vendégkönyv, melyet a násznép játékos módon, közösen dekorál ki számotokra ujjlenyomatokkal, színes tintapárnák segítségével. Az esküvőt követően, bekeretezve bájos dísze lehet otthonotok falának, így mindig emlékeztet Titeket a Nagy Napra, szeretteitekre és barátaitokra.

 

Az ujjlenyomatfa elkészítése az esküvőn:

 

-       Böngésszetek és találjátok meg stílusotoknak megfelelő ujjlenyomatfát! Különböző minták és méretek közül választhattok, de egyedi elképzeléseiteket is megvalósítjuk!

-       Gondoskodjatok többféle színű és megfelelő mennyiségű tintapárna beszerzéséről. A termékeink között számos árnyalat közül választhattok, így biztosan ráleltek a Nektek megfelelőre!

-       Keressetek egy kis asztalt, nyugodt sarkot, ahova elhelyezhetitek a kellékeket.

-       A tinta vízbázisú, könnyen eltávolítható, de vendégeitek kényelme érdekében helyezzetek ki nedves törlőkendőt!

-       Indulhat a móka! Kérjétek meg a násznépet, hogy ujjaikat használva alkossanak Netek maradandó emléket! A jókedv garantált, mindenki le lesz nyűgözve egy ilyen leleményes ötlet láttán! Sorrend:

 


Webáruház készítés