+3620378-9787 | orsidekor@gmail.com

+3620378-9787 | orsidekor@gmail.com

Egyedi vendégkönyv rúdra fűzhető fa szívecskékkel

Még mindig sokan elhagyják a vendégkönyvet az esküvőn, pedig a fotók mellett ez az egyik legjobb módja annak, hogy az ifjú pár megörökítse a nagy nap emlékét és később is fel tudja idézni a szeretteikkel töltött könnyes-boldog pillanatokat. 

A hagyományos vendégkönyveknél utólag probléma lehet, hogy nem minden vendég hagy üzenetet vagy nem arányosan töltik ki a rendelkezésre álló helyet, így gyakran sok lap üresen marad.

Ennek kiküszöbölésére találtuk ki ezt a fából készült, rúdra fűzhető alternatív vendégkönyvet, ahol fa szívecskékre írhatják kedves, vicces jókívánságaikat, tanácsaikat a meghívottak. A rúdra garantáltan csak annyi szív kerül fel, amennyien üzenetet hagynak nektek, így elkerülhetitek a félig üres vendégkönyv kiábrándító látványát.

Ez a modern, természetes alapanyagból készült vendégkönyv garantáltan egyedi, és akár lakásotok dísze is lehet az esküvő után.

A szíveket kérhetitek üresen vagy a nevetekkel, esküvőtök dátumával ellátva, hogy még személyesebb legyen. Egyszerű golyóstollal írhattok rájuk.

A vendégkönyv méretei a következők:

Átmérő: 15 cm

Magasság: kb. 30 cm

Szív: 8 cm

Kérjük, a rendelési folyamat végén található Megjegyzés rovatban írjátok le a neveteket és az esküvő dátumát!

 

Fontos információ a számunkra.

-7%
7 900 Ft
8 500 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről