Rendeljen közvetlen a gyártótól. Tel:+3620378-9787

Vélemények az Orsi Dekorról

"Egy nagyon jó barátom születésnapjára rendeltem egyetlen egy terméket. Minden kérdésemre szinte azonnal válaszoltak és minden kérésemet tudták teljesíteni. Nagyon gyorsan elkészült a megrendelés és gyönyörű lett a termék. Segítőkész, profi csapat! Minden jót kívánok Nektek! Csak így tovább! :)"

"Minden kérdésemre legkésőbb 1 napon belül választ kaptam, a mintát 1 napon belül elkészítették, és 1 héten belül meg is érkezett a rendelésem.

Elégedettek vagyunk, köszönjük! :)"

"Kreatív és szuper gyors! Köszönjük!"

 

"Nagyon szép meghívót kaptunk tőlük. Nagyon szépen köszönjük. Ha máskor is szükség lesz meghívóra biztos, hogy azt is náluk rendelem meg."

"Többször is rendeltem, és megvagyok elégedve! Nagyon korrektek vagytok! További jó munkát és sok sikert kívánok!

Koltainé Gócza Mónika"

 

"Esküvőszervezőként már többször rendeltem Tőlük. Profik, gyorsak, és gyönyörű termékeik vannak, nem mellékesen csodaszép az üzletük is. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"

 

"Álomszép vintage dekorációt nyertünk, ami hozzájárult a mi Nagy Napunk felejthetetlenné tételéhez. Még egyszer nagyon szépen köszönjük!"

 

"Mindent pontosan és határidőre megkaptunk úgy ahogy kértük, csak ajánlani tudom mindenkinek! Külön köszönet Emesének a grafikusnak a rugalmasságáért!

Köszönjük a munkátokat!

A&A"

 

"Maximálisan elégedett vagyok veletek.Tavaly kértem köszönetajándékot,de sajnos nem volt az a színű papír,mégis beszereztétek nekem az utolsó pillanatban,és 1 nappal az esküvőm előtt át is vehettem. Rugalmasak vagytok,és szuper termékeitek vannak."

 

"Nagyon szépen köszönöm készséges segítséged és hozzállásod amit felénk tanúsítottál!;-) További sikerekben gazdag jó munkát kívánok Neked és munkatársaidnak!"


 

"Kedves Orsi dekor! Köszönöm szépen a nyereményjátékon nyert csodás virágdíszt! :) Bearanyoztátok a délutánom! (Még Adolf cicának is tetszik:)" 

 

"Köszönjük az esküvői dekorációt! :)"

 

"Igaz, hogy lassan már egy éve volt az esküvőnk (2013.08.24.), de itt is szeretném megköszönni, hogy szinte az utolsó pillanatban elvállaltátok a székszoknyákkal kapcsolatos tennivalókat, nagyon gyors, igényes és profi munkát végeztetek :)!!! Köszönjük. L&R."

 

"Nagyon szépen köszönünk mindent nagyon fantasztikus volt és minden olyan volt amire számítottunk, mindenkit lenyűgözött! Köszönet érte, hogy szebbé tettétek a nagy napunkat:) Ajánlom bátran mindenkinek! :)" 

"A mandulás köszönőajándék szuper, nagyon kreatív, esztétikus :) A nászajándékos doboz, amit ma megláttam a boltban, egyből levett a lábamról :) csak így tovább Orsi, nagyon szépek, ötletesek a kellékek. Köszönöm!! "

 

"Kedves Orsi Dekor!

Szeretnénk megköszönni, hogy olyan gyönyörű díszletet varázsoltatok nekünk az esküvőnkre! A vendégeinknek is nagyon tetszett, de főleg nekem, az elég bizonyíték, hogy amikor megláttam az egészet elsírtam magam annyira szép lett!:) Mindenkinek ilyen szép esküvőt kívánok, amihez a Ti közreműködésetek is kellett! :)

Köszönjük szépen még egyszer! Minden jót Nektek!

Üdv: Edina és Viktor"