Rendeljen közvetlen a gyártótól. Tel:+3620378-9787

Csillagszóró , buborékfújó

A csillagszóróval ragyogó esküvői fotókat készíthettek, bármilyen egyszerűbb formát, például szívet, vagy szöveget is alkothattok a fotós segítségével. A csillagszórónak köszönhetően varázslatos hangulat lesz a fotósarokban, csak egy pár csillagszóróra lesz hozzá szükségetek.

Az esküvői buborékfújó a sziromszórás és a rizsszórás helyett került köztudatba. Látványos és mókás kiegészítője a ceremónia lezárásának, a gyerekeket pedig utána is nagyon lefoglalja. A fotózáshoz különösen ajánljuk.

 


2termék12
2termék12

A csillagszóróval készített képek nagyon látványos hatást keltenek, így garantáltan emlékezetes pillanatokat szerezhettek a Nagy Napra. Csillagszóróink 40 cm hosszúak, profi fotós segítségével lélegzetelállító képeket csinálhattok, melyen szív formát, vagy szöveget is megjeleníthettek. A csillagszórókkal készített képeket garantáltan jó lesz majd visszanézni évek múlva is!

A buborékfújó nem csak a gyerekeknek szórakoztató, hanem a felnőtteknek is öröm, pláne akkor, ha a fotózás alatt repkednek a buborékok. A buborékfújót a sziromszórás vagy a rizsdobálás helyett is használhatjátok, különleges esküvői torta formája teszi igazán különlegessé, így maximálisan passzol majd a Nagy Naphoz!