Rendeljen közvetlen a gyártótól. Tel:+3620378-9787

SZOLGÁLTATÁSOK

 

Gravírozás , Lézervágás, Egyedi termékek , Névjegykártya, szórólap akció

Gravírozás

 Lézergravírozással dolgozunk, amelynek során a lézersugár beleéget az anyagba, így jól látható, elegáns és tartós (!) feliratokat, képeket hozunk létre.

A gravírozás előnyeivel a legtöbben tisztában vannak, nem véletlenül az egyik legelterjedtebb emblémázási eljárás. Hétköznapi tárgyakból pillanatok alatt látványelemet varázsolhatunk vele, kis felületen is nagy pontossággal működik (akár fényképeket is tudunk gravírozni), ráadásul nincs szükség hozzá klisére vagy külön szerszámra, ezért az ára is nagyon kedvező. 

Mit gravírozunk?

Szerelmünk a fa, mert természetes, tartós, sokoldalú és megfizethető.

Ettől függetlenül gravírozunk üvegre, plexire, bőrre, kerámiára, márványra, akrilra, papírra, csempére, téglára, betonra, csontra, parafára, kekszre, festett fémre...

Gravírozunk (a teljesség igénye nélkül) saját gyártmányú/forgalmazású:

 • névtáblákat, cégtáblákat, feliratokat
 • plaketteket, díjakat
 • mágneseket, poháralátéteket, kulcstartókat, kitűzőket
 • ajándékdobozokat, boros- és pálinkásdobozokat
 • röviditalos poharakat
 • irodai kellékeket (füzeteket egyedi borítóval, jegyzettartókat, naptárakat, tolltartókat stb.)
 • konyhai kiegészítőket (vágódeszkát, tálat, fakanalat stb.)
 • fa játékokat

Nincs határa annak, amit hajlandóak vagyunk megpróbálni az ötleted megvalósítására, mert a sikerünket a te elégedettséged jelenti.

Lézervágás

 

A lézergépek, amelyekkel gravírozunk,  bizonyos anyagok gyors formára vágását is lehetővé teszik.

Az előkészítéshez ismert grafikai programokat használunk, amit aztán megjelenítünk a lézer szoftverével, így bármilyen formát ki tudunk vágni egyszerű alakzatoktól a legbonyolultabb makettek apró darabkáiig.

Ahogy fentebb is írtuk, az eljárás nagyon gyors és nincs szükség hozzá szerszámokra, amik idővel elkopnak, éppen ezért költséghatékony megoldás, ráadásul a hibalehetőség is jóval kisebb.

Mit vágunk lézerrel?

 • fát, parafát
 • plexit, akrilt
 • papírt
 • bőrt
 • textilt
 • gumit

Fémeket is lehet lézerrel vágni, a mi gépeink viszont erre nem alkalmasak.


Ha szeretnél vágatni valamit, de az nem szerepel a listában, akkor is érdemes írnod nekünk (orsidekor@gmail.com), és javaslunk megoldást.

Egyedi termékek

Reklámajándék gyártás, termék logózás, szórólap, névjegykártya

Felkutattad az internet legmélyebb bugyrait is, szétnéztél a shopban, de nem találod a tökéletes reklámajándékot? Vagy láttál valamit egy külföldi oldalon, amit szeretnél megvalósítani a saját cégednél, rendezvényednél is? Olyan névjegyre vágysz, ami láttán garantáltan megjegyzik a neved?

Te hozod az ötletet, mi megalkotjuk neked az. Lehet ez :

 • reklámajándék
 • egyedi tervezésű doboz
 • plakett, serleg
 • sportérem
 • névjegykártya, szórólap

Vállaljuk papírtermékek (meghívók, menükártyák, ajándékdobozok stb.) és fából, plexiből, bőrből, textilből készült egyedi termékek tervezését és gyártását egyetlen darabtól több tízezres nagyságrendig.

Nem számít, hogy nyomtatni, gravírozni, vágni vagy varrni kell, segítünk tisztázni a terveket, összeegyeztetni a rendelkezésre álló gyártási technikákkal és megtalálni a legköltséghatékonyabb megoldást.

Nagyobb darabszámú megrendelésnél minden esetben mintát készítünk, amit lefotózunk neked és igény esetén el is postázunk.

A gyártás csak akkor indul, ha jóváhagytad a mintát, így mindenképpen olyan lesz a végeredmény, amilyet megálmodtál (vagy még jobb).

Névjegykártya, szórólap akció

Gyors szórólap és névjegykártya készítés akár 1 nap alatt is.

Szórólap nyomtatás, szórólap készítés

Szórólap nyomda online, számtalan minőségű papír és méret, gyors kivitelezés. Minőségi szórólap készítés, gyorsnyomtatás kedvező áron.

Tőlünk online megrendelheti a kívánt szórólapot. Magas minőségű kivitelezéssel elkészítjük és akár még másnap kiszállítjuk Önnek. Gyorsnyomdák 7, 4, vagy akár egy napos határidővel nyomtat szórólapokat még nagy mennyiség esetén is. Szórólap nyomtatás és készítés megrendelését itt találja.

Amit a szórólap készítésről és a szórólapok nyomtatásáról érdemes tudni

A szórólap az egyik leginkább elterjedt és költséghatékony módja és reklámozásnak. A szórólap készítés igen népszerű formája a cégek marketingtevékenységének. A minőségi szórólapok nyomtatása és készítése bizonyítottan nagyobb eredményeket hoz, mint a silány minőségű nyomtatott anyagoké. Általában a rosszabbul kivitelezett szórólapok a kukában végzik, azonban a szebb és minőségibb nyomtatott anyagokat az emberek szívesen nézegetik.

Szerkesztési útmutató

A professzionális nyomdai minőség eléréséhez, kérjük grafikai anyagát az alábbi szempontok alapján készítse el. Amennyiben további információra lenne szüksége, akkor a szempontokra kattintva részletes leírást nyújtunk és bemutatjuk a beállításokat is.

A lenti beállítások egy részét az oldalunkról letölthető templatek használatával még egyszerűbben megteheti. A templatek grafikai programjába töltésével bizonyos beállítások (template felirattal jelölve) automatikusan megtörténnek. A templatek a megrendelés előtt a kalkulátor oldalról, a termékinformációs ablakból tölthetőek le, megrendelés után pedig a vásárlói fiókjából is hozzáférhetővé vállnak.

MÉRET - A szerkesztés a rendelt méretben történik

Kérjük nyomdai anyagát a termék adatlapján látható információk alapján, 1:1 méretben szerkessze meg. A grafikát mindig helyezze az oldal közepére. Amennyiben azt szeretné, hogy az egyik oldal a másikhoz képest fejjel lefelé álljon akkor a grafikai szerkesztést is kérjük úgy küldeni.

KIFUTÓ - A vágott méreten kívűl, körben 3mm

A kifutó a nyomdatermék tényleges méretén túli terület, ahová a háttérszínt, grafikát, vagy a termék szélére kinyúló képeket ki kell futtatni.

A hibák elkerülése érdekében:

A dokumentum minden oldalán 3 mm kifutót alkalmazzon. A vágási-, hajtási-, szín- és egyéb jelöléseket kérjük a kifutóban helyezze el, a dokumentum méretén kívül. A vágott méret szélétől tartson legalább 5 mm biztonsági távolságot.

BIZTONSÁGI TÁVOLSÁG - A vágott méret szélétől tartson legalább 5mm biztonsági távolságot

A vágott méret szélétől tartson legalább 5 mm biztonsági távolságot.

SZÍNPROFIL - Coated FOGRA 39 vagy ISO Coated V2

A nyomdánk által használt színprofilokat a grafikus tervező programok már tartalmazzák. Nyomdánk által elfogadott színprofilok: Coated FOGRA 39 és ISO Coated v2 (ECI) A PDF fájl készítése során kérjük a két színprofil egyikét használja.

Ha mégsem rendelkezik a szükséges profilokkal, azokat az ECI (European Color Initiativ - http://www.eci.org/en/downloads#icc_profiles_from_eci) honlapjáról ingyenesen letöltheti.

SZÍNMÓD - CMYK

Kérjük, nyomdai anyagát a 4 színes nyomtatásnak megfelelően, CMYK módban. Kérjük, hogy minden elemet konvertáljon CMYK-ba módba, hogy a képernyőjén is a megfelelő színeket lássa. Az RGB színmódban lévő tartalmi elemek a nyomdai feldolgozás során automatikusan átalakításra kerülnek, melynek következtében az eredeti színnel nem minden esetben megegyező szín jöhet létre.

Az RGB színmódban leadott anyagok okozta nyomtatási hibákért nem vállalunk felelősséget.

KÉPEK - A használt képek felbontása min. 250dpi

Minél magasabb a használt képek felbontása (dpi) annál jobb a képminőség. A minőségvesztés elkerülése érdekében a dokumentum képeit minimum 300 dpi felbontással kérjük megszerkeszteni a valós méretben. A dpi későbbi módosítása, növelése minőségromlással jár.

FEKETE SZÍN - A fekete szín helyes használata - K=100%

A fekete és a szürke objektumok (pl.: szövegek, vonalak) esetében a fekete színt csak a tiszta fekete (K=100%) színcsatornán adja meg. A Cyan, a Yellow és a Magenta színcsatornák értéke minden esetben 0% legyen. 100 % fekete szín használata esetén alkalmazzon felülnyomást.

Tiszta fekete kitöltés: Cyan 0%, Magenta 0%, Yellow 0%, Fekete 100%

Mély fekete kitöltés: Cyan: 30%, Magenta: 20%, Yellow: 0%, Fekete: 100%

A mélyfekete színt a szebb kitöltés érdekében csak összefüggő fekete tónusok (pl. háttér) esetében javasolunk használni.

BETŰMÉRET ÉS VONALVASTAGSÁG - minimális betűnagyság 6pt. | minimális vonalvastagság 1pt.

Az elfogadott minimális betűnagyság 6 pt.

Minimális vonalvastagság pozitív vonalaknál (fehéren fekete) 1 pt., negatív vonalaknál (feketén fehér) 2pt.

BEÁGYAZÁS - A betűk és képek be vannak ágyazva

A betűtípus hibák elkerülése érdekében kérjük, hogy a tervezés befejezése után, a dokumentum PDF-ben való mentése során az összes szöveges tartalmat ágyazza be vagy alakítsa görbévé. Kérjük, ügyeljen arra, hogy a szövegben előforduló szóközök és az alap betűtípusok (Arial, Courier, Times New Roman) is görbévé legyenek alakítva.

A standard betűtípusok a legtöbb PC-re installálva vannak, viszont léteznek olyanok, melyek nem jeleníthetőek meg minden gépen, ezért ezeket standard fontokká alakítják ezek a rendszerek.


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft