Rendeljen közvetlen a gyártótól. Tel:+3620378-9787

Kísérőkártya , matrica köszönetajándékra

Kiválasztottátok a tökéletes köszönetajándékot és szeretnétek személyre szóló kísérőkártyával díszíteni?

Bízunk benne, hogy kínálatunkban megtaláljátok majd a tökéletes kivitelezést! 

Feliratozható matrica, amely ideális a köszönetajándék, sőt bármilyen ajándék (szülinapi, karácsonyi stb.) személyesebbé tételéhez.

Ragasztható bármire: szappanra, lekvárra, köszönetdobozra - a lehetőségek száma korlátlan.


19termék119

Kísérőcédula, ajándékkísérő

560 Ft

Köszönetajándék és ültetőkártya 2 az 1-ben

320 Ft

Zászló kísérőcédula fából

260 Ft

Kísérőcédula fából

310 Ft

Kísérőcédula fából többféle díszítéssel

460 Ft

Kísérőcédula fából madárkás grafikával

310 Ft

Kör kísérőcédula szív mintával

270 Ft

Csillagszóró kísérőkártyával (28cm)

440 Ft
19termék119

A kísérőkártya tökéletes kiegészítője lesz a köszönetajándékoknak, segítségükkel még személyesebbé és közvetlenebbé tehetitek a meglepetést!

Kínálatunkban találtok csillagszóróra rögzített kísérőkártyát (28 cm), csipke mintás kerámia hatású szíveket, kisérőcédulát papírból kerámia dístítéssel, fából készült kísérőkártyákat különböző alakzatokban, kísérő cédulákat stb. 

A csillagszórós kivitelezéssel tükrözhetitek a szikrázó szerelmeteket, emelhetitek az ünnep hangulatát, aminek garantáltan nagy sikere lesz!

A többi kisérőkártyát is választhatjátok meglévő, vagy egyedi szöveggel, kérhettek rá különböző grafikákat, ráírhatjátok a neveteket, a monogrammotokat, az esküvő dátumát, de szinte bármit megjeleníthettek rajta, amivel mosolyt csaltok a meghívott személyek arcára. A köszönetajándék mellé helyezett kísérőkártyákkal még egyedibb hatást érhettek el, amit a vendégeitek majd szívesen elraknak emlékbe. 

Egyedi kérésekkel forduljatok hozzánk bizalommal, bízunk benne, hogy kínálatunkban megtaláljátok a tökéletes kísérőkártyát és köszönetajándékot!