Jelszó emlékeztető

Székszoknya bérlése elvitellel

 Fő kategória >Esküvői dekoráció bérlése >Székszoknya bérlése elvitellel

A feltüntett árak elvitel esetén érvényesek!


Székszoknyáink lepel típusúak. Áraink bruttó árak, a masnit és a tisztítási költséget tartalmazzák. Elvitelkor/postai átvételkor kaució fizetendő, amelynek összege megegyezik a bérlés árával. A kauciót visszaadjuk/-utaljuk, amint visszakerültek hozzánk a termékek. Utánvétes csomagot nem veszünk át!

Amennyiben székszoknyát szeretne rendelni érdeklődjön emailban : 
email: szekszoknya.net@gmail.com  vagy látogass el a www.szekszoknya.net  

Telefonszám: +3670 607-90-70


Személyes átvétel székszoknya, asztalkasír, masni, futó esetében az alábbi címen lehetésges: 1163 Bp. Döbrőce u. 38. 
Ha a textilbérlésen kívül egyéb terméket is rendeltél, akkor a bérelt dolgokat a többivel együtt veheted át a bemutatótermünkben (1046 Budapest, Türr István u. 17.).
Visszahozni ugyanoda kell, ahonnan elvitted.

​A változás csak a székszoknyák, masnik, terítők és asztalkasírok esetén lép életbe, egyéb kiegészítők továbbra is a 1046 Bp. Türr István u. 17. alatt található bemutatótermünkben vehetők át. Elvitel szerdán 16:30-tól 18:00 óráig, csütörtökön 8:00-tól 12:00 óráig. Visszahozatal hétfőn 8:00-tól 12 óráig. Abban az esetben, ha a csomagfeladás vagy visszahozatal nem történik meg hétfőn, 3000 Ft/nap kötbért számítunk fel.

Futárszolgálattal való kiszállítás esetén szerdán postázunk (Magyarország területén), a csomag csütörtökön érkezik hozzátok. A szállítási díj megállapítása súly alapján történik, az árakról itt, a Szállítás fül alatt tájékozódhatsz.


Székszoknyák minőségi anyagokból: selyem, taft, szatén, napszövet.


Áraink egész évben érvényesek, teljes dekoráció esetén további kedvezményekért kérj árajánlatot (Komplett dekoráció rendelése: teremdekoráció, köszönetajándék, virágdekoráció stb.)

 

A masniszínek a lap alján találhatók. Rendelés esetén kérjük, tüntesd fel a rendelési folyamat végén, a szállítási adatok megadása után található Megjegyzés rovatban, hogy melyik színt választottad.

 

A rendelés véglegesítéséhez 5000 Ft foglaló befizetése szükséges. A rendelés kézhez kapása után emailben küldünk neked egy tájékoztatót, amelyben minden információt megtalálsz erre vonatkozóan.

 

Ha a megrendelő részéről szerződésbontás történik, az előre fizetett összeg nem térítendő vissza. 

 

A székszoknyák pontos szállítási díját a megrendelés leadásakor a rendszer automatikusan számolja, a Kapcsolat menüpont alatt található szállítási díjak ebben az esetben tájékoztató jellegűek.

 

Amennyiben a székszoknyafelrakásnál kell egy kis segítség, kattins ide, vagy keress minket telefonon/emailben.

 Sorrend:Kaució sérülés, mértéktelen szenyezödés esetén kerül levonásra vagy hiány esetén(viasz, égetés, cigi....). A következő dijtáblázat alapján:

selyem székszoknya 990Ft/db

napszövet székszoknya 1400Ft/db

masni selyem 390 Ft/db

masni organza , szatén, taft 650 Ft/db

tábla abrosz 1900 Ft/db

kör abrosz 4900 Ft/db


Webáruház készítés