Székszoknya bérlése elvitellel

A feltüntett árak elvitel esetén érvényesek!


Székszoknyáink lepel típusúak. Áraink bruttó árak, a masnit és a tisztítási költséget tartalmazzák. Elvitelkor/postai átvételkor kaució fizetendő, amelynek összege megegyezik a bérlés árával. A kauciót visszaadjuk/-utaljuk, amint visszakerültek hozzánk a termékek. Utánvétes csomagot nem veszünk át!

Amennyiben székszoknyát szeretne rendelni érdeklődjön emailban : 
email: szekszoknya.net@gmail.com  vagy látogass el a www.szekszoknya.net  

Telefonszám: +3670 607-90-70


Személyes átvétel székszoknya, asztalkasír, masni, futó esetében az alábbi címen lehetésges: 1163 Bp. Döbrőce u. 38. 

​A változás csak a székszoknyák, masnik, terítők és asztalkasírok esetén lép életbe, egyéb kiegészítők továbbra is a 1046 Bp. Türr István u. 17. alatt található bemutatótermünkben vehetők át. 

Székszoknyák minőségi anyagokból: selyem, taft, szatén, napszövet.

Áraink egész évben érvényesek, teljes dekorációt OrsiDekor továbra is készítt,további kedvezményekért kérj árajánlatot (Komplett dekoráció rendelése: teremdekoráció, köszönetajándék, virágdekoráció stb.)

A masniszínek a lap alján találhatók. Rendelés esetén kérjük, tüntesd fel a rendelési folyamat végén, a szállítási adatok megadása után található Megjegyzés rovatban, hogy melyik színt választottad.

 

Nézet:
Sorrend:Kaució sérülés, mértéktelen szenyezödés esetén kerül levonásra vagy hiány esetén(viasz, égetés, cigi....). A következő dijtáblázat alapján:

selyem székszoknya 990Ft/db

napszövet székszoknya 1400Ft/db

masni selyem 390 Ft/db

masni organza , szatén, taft 650 Ft/db

tábla abrosz 1900 Ft/db

kör abrosz 4900 Ft/db