+3620378-9787 | orsidekor@gmail.com

+3620378-9787 | orsidekor@gmail.com

Kövirózsa köszönetajándék fa tartóban

Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet.”

A kedveskedés egyik legszebb eszköze a virág és egyben az ifjú élet, a szerelem szimbóluma. Ahogy a vendégek nevelgetik a növényt, garantáltan ti és az együtt töltött idő jut majd eszükbe.

 

A kövirózsa szárazságtűrő, így kertbe kiültetve vagy lakásban cserépben, hosszú távon bájos dísze lehet szeretteitek otthonának, emlékeztetve őket a Nagy Napotokra. Szakíts a hagyományokkal és köszönd meg egyedi formában a részvételt!

Ahogy a szeretteitek és barátaitok is különböző és egyedi személyiségek, úgy a kövirózsák között sincs két teljesen egyforma. A növények mérete, színe és az alakja változó lehet, kérjük, ennek tudatában és elfogadásával rendeld meg a terméket. Amennyiben teljesen egyforma köszönetajándékokat kerestek, de szeretnétek "élő" és maradandó emléket adni vendégeiteknek, virágmag és virághagyma köszönetajándékainkat ajánljuk.

 

Futárszolgálattal történő szállítás esetén granciát nem tudunk vállalni a termék cserépből valő kiborulására.

 

A tartó mérete: 5-6 cm

Anyaga: fa

Lézergravírozott technológiával készül.

A dobozra fa kockára kerülő szöveget a legördülő menüből tudjátok kiválasztani. A Megjegyzés rovatba írjatok meg nekünk minden egyéb információt vagy csatoljátok Excel vagy Word dokumentumban.

Fontos információ a számunkra.

750 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről