+3620378-9787 | orsidekor@gmail.com

+3620378-9787 | orsidekor@gmail.com

Ajándékutalvány - 5000 Ft

Különböző értékű ajándékutalványainkat kifejezetten azok számára hoztuk létre, akik szeretnék egy kicsit megkönnyíteni az ifjú pár dolgát, hogy életük Nagy Napja a lehető legtökéletesebb legyen.

 

Ha megvásárolod az utalványt, a rajta szereplő értékben INGYEN rendelhet tőlünk az, akinek ajándékozod!

 

Ha menyasszony vagy vőlegény vagy, akkor tudd, hogy ezt az ajándékkártyát érted és a párodért találtuk ki. Küldd át szüleidnek, rokonaidnak, barátaidnak, akik segíteni szeretnének, ti pedig válasszatok egy szuper köszönetajándékot!

 

Kétféleképpen juttathatod el az ajándékot a címzetthez (válaszd ki a legördülő menüből, hogy melyiket szeretnéd):

 

  1. ONLINE - Vásárlás után emailben küldünk neked egy PDF dokumentumot az általad megadott email címre az utalvánnyal és a kuponkóddal. Ezt továbbküldheted vagy kinyomtathatod és átadhatod a címzettnek. Kérjük, ebben az esetben a rendelés leadásakor a Személyes átvételt jelöld meg szállítási módként! Fizetni átutalással vagy bankkártyával tudsz.

  2. SZEMÉLYESEN/FUTÁRSZOLGÁLATTAL - Kinyomtatjuk neked az utalványt és ugyanúgy veheted át, mint az összes többi terméket. Személyesen nyújthatod át annak, akit megajándékoznál vele.

 

A címzett nevénél szándékosan hagytunk pontozott vonalat, hogy kézzel írhasd rá, ezzel személyesebbé téve az ajándékot. Ha szeretnéd, hogy inkább rányomtassuk az ajándékutalványra, írd be a nevet a rendelési folyamat végén, a szállítási és fizetési adatok megadása után található Megjegyzés rovatba!

 

Kérjük, figyelmesen olvasd el a termékképeknél található felhasználási feltételeket!

5 000 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről