Pausz esküvői meghívó szalaggal összefűzve

-18%
Fényképes esküvői meghívó szalaggal átkötve
Boríték
Papír
Masni
550 Ft
450 Ft
Kezdete: 2020.11.02   A készlet erejéig!

Ha stílusosan szeretnétek meghívni vendégeiteket, kiváló választás ez a pausz előlappal és szalaggal díszített különleges esküvői meghívó. A masnival igyekeztünk még egyedibbé tenni számotokra, aminek a színe választható.

 

A meghívó szöveg mellé még egy idézetnek is jut hely bőven.

 

Mérete: 14x14 cm

A szalagot és a grafikát más színben is kérhetitek.

 

Kérhetitek a képen látható négy minta bármelyikével, de ha más elképzelésetek van, azt is szívesen megvalósítjuk. A rendelési folyamat végén, a szállítási adatok megadása után található Megjegyzés rovatban tudjátok leírni, milyen kivitelben szeretnétek kérni a meghívókat.

 


 

Válassz minket, mert:

  • Nincs szerkesztési díj!
  • Akár 3 nap alatt elkészítjük a meghívódat
  • Egyedi igényeket is kiszolgálunk
  • A gyártás előtt minden esetben mintapéldányt küldünk
Részletek

FONTOS TUDNIVALÓK:

Megrendelés esetén küldjétek el a neveteket, az esküvő dátumát, a szöveget, az idézetet vagy amit szeretnétek a meghívón látni.


Ezek alapján elkészítjük a grafikát, amit emailben elküldünk nektek. Ha elfogadjátok, utána indul a megrendelt meghívók gyártása.

Amennyiben a fenti színvilág nem illeszkedik az esküvőtök színeihez, írjátok meg, hogy milyen színben képzelitek el, és a legkreatívabb módon elkészítjük nektek.

Minden elképzeléseteket igyekszünk megvalósítani.

 

Minden termékünkhöz rendelhető ültetőkártya, köszönetajándék csoki, menükártya, boroscímke és ültetési rend, melyet igény esetén a meghívó stílusához igazítunk.

Adatok
Cikkszám
266259
Min. rendelhető mennyiség
30 db