Esküvői meghívó csipkézett pausz borítékkal és szalaggal

Esküvői meghívó egyedi pausz borítékkal
Esküvői meghívó egyedi pausz borítékkal
Esküvői meghívó egyedi pausz borítékkal
Esküvői meghívó egyedi pausz borítékkal
Esküvői meghívó egyedi pausz borítékkal
Esküvői meghívó egyedi pausz borítékkal
Feltöltendő dokumentum

meghívó szöveg vagy kép stb.

Papír
Masni
Kiegészítő kártya
570 Ft

Ha stílusosan szeretnétek meghívni vendégeiteket, kiváló választás ez a  csipkemintás pausz tokba rejtett és szalaggal díszített különleges esküvői meghívó. A masnival igyekeztünk még egyedibbé tenni számotokra, aminek a színe választható.

 

A meghívó kinyitható, így ha a szöveg mellé még idézetet vagy nászajándékverset, akár valamilyen saját grafikát szeretnétek, annak is jut hely bőven.

 

Mérete: csukva 14x14 cm

A meghívót más színben is kérhetitek.

 

Kérhetitek a képen látható négy minta bármelyikével, de ha más elképzelésetek van, azt is szívesen megvalósítjuk. A rendelési folyamat végén, a szállítási adatok megadása után található Megjegyzés rovatban tudjátok leírni, milyen kivitelben szeretnétek kérni a meghívókat.

 


 

Válassz minket, mert:

  • Nincs szerkesztési díj!
  • Akár 3 nap alatt elkészítjük a meghívódat
  • Egyedi igényeket is kiszolgálunk
  • A gyártás előtt minden esetben mintapéldányt küldünk
Részletek

FONTOS TUDNIVALÓK:

Megrendelés esetén küldjétek el a neveteket, az esküvő dátumát, a szöveget, az idézetet vagy amit szeretnétek a meghívón látni.


Ezek alapján elkészítjük a grafikát, amit emailben elküldünk nektek. Ha elfogadjátok, utána indul a megrendelt meghívók gyártása.

Amennyiben a fenti színvilág nem illeszkedik az esküvőtök színeihez, írjátok meg, hogy milyen színben képzelitek el, és a legkreatívabb módon elkészítjük nektek.

Minden elképzeléseteket igyekszünk megvalósítani.

 

Minden termékünkhöz rendelhető ültetőkártya, köszönetajándék csoki, menükártya, boroscímke és ültetési rend, melyet igény esetén a meghívó stílusához igazítunk.

Adatok
Cikkszám
269369
Min. rendelhető mennyiség
20 db