Dobozos esküvői meghívó áttört indamintával, 3x16 cm

Dobozos esküvői meghívó masnival és szívvel, 3x16 cm
Feltöltendő dokumentum
Választott minta száma
Papír színe
Pauszpapír
700 Ft

Ez a típusú meghívó tulajdonképpen egy 3x16 cm méretű dobozforma. Ebben található pausz papír tekercsre szerkesztjük rá a meghívó mintáját, az idézetet és a meghívó szövegét.

 

Minőségi alapanyagokkal dolgozunk, a papír grammsúlya garantálja, hogy tartós, erős esküvői meghívó dobozokat biztosítsunk a nagy napra, melyek évek múlva is emlékül szolgálhatnak a meghívottaknak.

Doboz méret: 3x16 cm

Pausztekercs mérete: A5

(Erre kerül az idézet és a meghívó szövege.)


Minden dobozt igénynek megfelelően díszítünk, színük választható,

amit a Megjegyzés rovatban tüntess fel számunkra!

Egyedi elképzeléseteket megvalósítunk, kérhető betűtípus és egyedi kép is. Minden esetben díjmentesen készítjük el az ízlésvilágotokhoz igazodó mintát.

Részletek

FONTOS TUDNIVALÓK:

Megrendelés esetén küldjétek el a neveteket, az esküvő dátumát, a szöveget, az idézetet vagy amit szeretnétek a meghívón látni.


Ezek alapján elkészítjük a grafikát, amit emailben elküldünk nektek. Ha elfogadjátok, utána indul a megrendelt meghívók gyártása.

Amennyiben a fenti színvilág nem illeszkedik az esküvőtök színeihez, írjátok meg, hogy milyen színben képzelitek el, és a legkreatívabb módon elkészítjük nektek.

Minden elképzeléseteket igyekszünk megvalósítani.

 

Minden termékünkhöz rendelhető ültetőkártya, köszönetajándék csoki, menükártya, boroscímke és ültetési rend, melyet igény esetén a meghívó stílusához igazítunk.

Adatok
Cikkszám
760155
Min. rendelhető mennyiség
20 db
Mennyiségi kedvezmény
Mennyiség
Kedvezmény
Termék ára
20+  db
700 Ft/db
80+  db
-5 %
665 Ft/db